chicago 

/ 2
kapat
  1. tembelligim yuzunden uc gun hilton otelde beles konferans ve tatili kacirdigim guzelim sehir. simdi ki aklim olsa essek gibi calisir islerimi bitirir, somururdum bu sehri.
    #3117677 (optimus prime, 10.03.2008 08:43)
  2. Rob Marshall'ın yönettiği 2002 yapımı müthiş müzikal film. Catherine Zeta-Jones'un nefes kesen oyunculuğu ile akıllarda kalır.

--spoiler--
    en muhteşem bölümü block cell tango'dur. Hapiste kadınlar eşlerini ve sevgililerini nasıl öldürdüklerini anlatırlar.
    zenci abla 'he run into my knife... he run into my knife ten times' derken beni benden almışır.
    --spoiler--
    #3393959 (cherubim, 13.05.2008 22:21)
  3. istanbul un 6 aylık su ihtiyacını son yarım saatte patlayan yağmur fırtınası ile karşılayabilecek şehirmiş bunu gördük. yer gök yarıldı, caddelerdeki su seviyesi hala 1 santimetre. nasıl bir altyapı kurmuşlar helal olsun diyorum sayın seyirciler.
    #3772451 (selfless, 05.08.2008 04:15)
  4. (bkz: chicago fire)
    #3860905 (shaqmarion, 23.08.2008 21:54)
  5. illionois eyaletine bağlı, az olan nüfusuna rağmen dünyanın en güzel şehirlerinden biridir. yazın çok sıcak olmasa da dünyanın en büyük tatlı su gölünde insanlar gönlünce eğlenebilir. yat yarışları düzenlenir. kışın ise illet bir yerdir. -30 dereceleri bulan soğuklar, kar fırtınaları... ancak donmuş göl manzarası ile bütünleşen bir silület vardır. hep iyi yönleri mi olacak? hayır. şehir merkezi dışı önerilmez. varoşlarında suç oranı çok yüksektir.
    #3905540 (oovxvoo, 02.09.2008 15:05)
  6. Aksaray'da rus kadınların kendini pazarladığı disko.
    #4017874 (marlboroxc, 27.09.2008 23:01)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

chicago başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chicago ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chicago nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yenipazar » 22 inci yuzyil » bak ne diyor kayahan abi » prezervatif » tsk » kibir » all my loving » ask ucurur » eskisehir » antalya altin portakal film festivali » bu kadin hic konusmasin dinlemem denilenler » kullenen ask » beklenti » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » mustafa denizli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi » green street hooligans » memati bakisi » ogretmen bakanligi » lenova » sonraki blog » dalgaci mahmut » bininci entry » istanbul surlari » ben bilmem beyim bilir » faati » melda irmakkesen » basri » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » breaking bad