cherry tiggo 

kapat
  1. cherry'nin jeep görünümünde 4x4 olmayan aracı. 1.6 motor gücüne sahip olanı vardır. 4x4 olmadığı için jeep vergisi vermekten de kurtulursunuz. toyota corolla fiyatına suvvari bir aracınız olmuş olur. biraz dikkat, kavrama noktası biraz yüksekte.
    #3724620 (can, 26.07.2008 16:58)
  2. aslında suv araçlarını asfalt yoldan indirmeyenlerin çoğunlukta olduğu göz önünde bulundurulduğunda mantıklı düşünülmüş araç. (bkz: doğan görünümlü şahin)
    #4257069 (el camino, 20.11.2008 20:11)
  3. şafak sezerli saçma sapan reklamı çok şey anlatmış araç.
    reklamdan anladıklarımız
    mesela param var ama aklım yok o kadar paraya bu gerizekalı reklamı çektirdim ve yayınlatmak içinde bir o kadar para veriyorum diyor firma sahipleri, safak sezer' in paraya gerçekten ihtiyacı olduğunu anlıyoruz. cıkss mı ya da cikss mi ne olduğu anlaşılamayan bir hitap şekli olduğunu ve bunun sanki rekalma bir şey katacakmışcasına kullanılmasından da krizin teğet geçmediği içimize girdiği ve erken boşalışını saklamaya çalışırcasına içimizde kalmaya devam ettiğini de anlıyoruz böyle bir reklamı çekmeye mecbur kalan reklam firmasından falan filan. çok sinirlendim lan. bu reklam araba aldırmaz elindekini sattırır.

ayrıca firma sahibine de safak sezer e ödenen ücret kızacağı düşünülerek söylenmiyormuş. buradan ne anlıyoruz firma sahibini sağan birileri var.
    #4985548 (kelmajeste, 05.04.2009 17:11)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cherry tiggo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cherry tiggo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cherry tiggo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cherry tiggo. Copyrights of the articles are belong to their authors.