cheney 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dick cheney
  2. katil dick cheney tayyip i de al git
  3. 24 mart 2008 dick cheney in turkiye ziyareti

© 2008 - uludağ sözlük

cheney başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cheney ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cheney nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul park » golf kuvvetleri komutanligi » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » cemsbg » cahillikler kitabi » seovi » mahser i cumbus » milyaket » bir memenin ardindan » israil » birol guven in lost senaristi olmasi » kaybetmek esraridir olmanin » vesselam » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir » adnan senses » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuantum sifreleme » ask » yaran facebook gruplari » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » kurtlar vadisini torrentden indirmek » deniz fenerini unutmayin » tilki dansi » l manyak » hayatin cekilecek cile olmamasi » yom kippur » alp ustungor » eksileri umursamayan yazar » blitzkrieg » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan