chelsea yi karsilamaya giden bir grup aslanin sonu 

/ 2
kapat
  1. "6 nisan 2000 galatasaray leeds united maci nda 2 ingilizi öldürmüş tutarsız taraftar topluluğudur.kendine yakışan dengesizliklerle bütünleşmiş kişi yada kişilerdir, önemsenmemelidir."

1 - maç esnasında kimse ölmemiştir ( maçtan bir gün öceki olaylarda yani 5 nisan )
    2 - olaylarda büyük tahrikler söz konusudur ; türk bayrağıyla kendi popolarını silmeleri gibi ; daily miror da bu olayı doğrulamıştır.

ne yani şimdi bir kaçının yaptğı bütün topluluğamı mal edliecektir.

öyleyse rüştüyü jipin içinde hepiniz mi dövdünüz.

geç bunları , anam babam geç bunları.

editten budut * eksile saygıdeğer i.necim eksile ,acı geldi sanırsam.
    #3249969 (elijah, 09.04.2008 14:59 ~ 15.04.2008 01:45)
  2. istediklerini almışlardır. chelsea fenerbahce'yi yenip karikoy'e yolcu etmiştir.
    #3367450 (toptan korkan basarili kaleci, 07.05.2008 13:29 ~ 20.05.2008 02:11)
  3. şampiyonluk kutlamalarından yorgun düşmüş olmaları muhtemeldir şu sıralar.
    #3385190 (birinci batarya, 11.05.2008 22:25)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

chelsea yi karsilamaya giden bir grup aslanin sonu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chelsea yi karsilamaya giden bir grup aslanin sonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chelsea yi karsilamaya giden bir grup aslanin sonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» miehen tyo » autoshow 2008 » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » doom gibin » bir deniz feneri vardi ne oldu » ben hep kendime cikan bir yokustum » pizza hut » sergey » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » gunluk dil » aksam oldu huzunlendim ben yine » 2117141311151114 221563621114116 1223125691215 » 11 mayis 2005 » jale » love is love » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » unutma » yaran facebook uyarilari » milyonlarca » amat » masumiyet » sozlukteki koylu dusmanligi » on ayak » facebook taki fotograf yorumlari » gokhan zan » cep telefonlarimizi sessize alalim » elven blood » ameliye » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » cazir cozur » yaran seyler