chelidze 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar arkadaşım. aramıza hoşgelmiş yazar kişisi.
    #2333145 (Alfie, 17.09.2007 20:28)
  2. kardeşim,hemşehrim yazar insan...
    #2628119 (exsilver, 25.11.2007 14:53)

© 2008 - uludağ sözlük

chelidze başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chelidze ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chelidze nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bluevelve » akasha » the good girl » cim hokeyi » paris » sozluk hayattir » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » fazil say » 2008 butonu » enes » kerebic » aslan kral in oglu » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » sakaeli kaya mezarlari » kira parasini vermeyen ev arkadasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » kan zehirleyici gazlar » terbiyesiz yazar » muktedir » bay » this ain t a love song » kim en yakinindakini taniyabilir ki » tahta gibi kadin » messenger tv » rafet el roman » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » kablo internet » kemik » ale » la vie populaire