cheb khaled 

kapat
  1. "aicha" isimli şarkıyla yıldızı parlayan daha sonra "didi" isimli şarkısıyla yerini sağlamlaştıran cezayirli şarkıcı,,rachid taha ve faudel ile birlikte rai müziğinin öncülerindendir,,1994 yılında "bizim lösemili çocuklar" derneği için emrahla aynı sahneyi paylaşmıştır,, (bkz: rai müziği) (bkz: rachid taha) (bkz: aicha)
    #198978 (TTTDDD, 26.04.2006 02:37)
  2. didi, abdel kader , ya rayah gibi efsaneleşmiş şarkıları vardır. grubuyla söyler genelde . ya rayah şarkısı özellikle dinlenilesidir . nargileyle beraber güzel gidiyor bu adamın şarkıları .
    #1103556 (peceteye recete yazan doktor, 04.01.2007 11:37)

© 2008 - uludağ sözlük

cheb khaled başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cheb khaled ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cheb khaled nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kahpe bizans in yigit guzeli » como el agua » sekura » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » red alert 2 yuri s revenge » mutluluk » bir sifat olarak kazim » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » uludag sozluk moderasyonu » tencereyi ocakta unutmak » it s too late » kapini calan benim » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » yaran baslik yonlendirmeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » izmir ekonomi universitesi » seriatci basketbolcu » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » misssunshine » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » ufak hayallere sahip olmak » taramali yaz 3990 a gonder » ulugay sozluk » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » bir gun herkes teletabi olacak » secret heart » boliviano » sigara birakanlara tavsiyeler » kizlari guzel gosteren detaylar » turk olarak gorevim askerlik degil