cheap death 

/ 2
  1. yeni dj adayimizdir . hayırli ugurlu olsundur.basarilarinin devamini dileriz.
    (zehir, 24.02.2008 01:26)
  2. vakti zamanında ben radyo limon adlı güzide adyomuzda dj iken bin ricayla elimden su içmek isteyen akabininde el verdiğim çıragım. pek özlemiş zatımı. yalnız çekirgemi ben daha fazla özlemiş bulunmaktayım. * *
    (what if, 28.02.2008 18:42)
  3. radyo limonda yayında olan dj. kopuyoruz. herkesi bekleriz.
    (cumingsoon, 27.03.2008 02:22)
  4. sabahın ilk ı$ıklarına kadar radyo limonda yayın yapacak olan yazardır.
    http://radyolimon.tr.gg/ *
    (cheap death, 30.03.2008 01:32)
  5. an itibarı ile radyo limonda yayın yapan dj..
    (KeReTa, 12.04.2008 23:08)
  6. an itibarı ile radyo limon'da yayın yapan yazardır.
    (zehir, 07.05.2008 22:19)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir gunde 1586 entry giren yazar » taze fasulye » munir suner » cimeyil » orduspor » enderun sevgiler » bu ne bicim hikaye boyle » yaran entry silinme sebepleri » chevalier royale arche » armageddon » cehenneme dusenin ilk cumlesi » mehmet senol sisli » bozova nin tarihi eserleri » true ogre » yemegin ustune ketcapla isminin bas harfini yazmak » seni severim seni seveni de severim » sari sendika » yazarlarin aslinda demek istedikleri » icimdeki deniz » 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri » tanri ile seytan arasindaki farklar » ideal erkek » havsa nin tarihi eserleri » kizilderili » steve vai » kotu oylanan entry ye sevinmek » bir turk » luke walton » kendime donmeye artik cok gec a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa