che guevara tekrar yollarda 

kapat
  1. everest yayınlarından çıkmış bir che guevara güncesi. dilimize çeviren gürol koca. kitapta che guevara'nın 25'inde çıktığı ikinci latin amerika gezisinde tuttuğu notlar yer alıyor. daha o gezisi sırasında yavaş yavaş kafasındaki fikirlerin yerleştiğini (devrime yönelik) anlayabiliyorsunuz. kitabın içinde che'nin çektiği fotoğraflar da bulunuyor. dört dörtlük bir günce bu. ileri yayınevi de che guevara güncelerini, mektuplarını yayınlamıştı ancak bulabilirseniz önce bu kitabı bir okuyun derim.
    #2216071 (sosyalpenguen, 28.08.2007 16:24)

© 2008 - uludağ sözlük

che guevara tekrar yollarda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. che guevara tekrar yollarda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu che guevara tekrar yollarda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» autumnblaze » anket yaptim mutlu oldum » spa » sergen yalcin » lilliputyen varsanisi » ben seni arkadas olarak goruyorum » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » prag » altay ozerk cumhuriyeti » klozet davasi » aydogan babaoglu » baslik ve nick uyumu » metamorphosis » solcu » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eski sevgilinin aramamasi » nazim hikmet ran » serhan acar » yeni baslayanlar icin afrika » elazig da mini etek giymek » hand in glove » tatar gorunce altina iseyen anglosakson » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » uvjb » oyundan anlamayan oyun salonu sahibi » yuzunde gulen bin parca » mta88 » hizli kumanda kullanma teknikleri » erotomani » lumpen