chatlock 

kapat
  1. 1985 yılının mart ayında (kedilerin en azgın dönemi), 29. günde doğmuşum.. izmir' in Alsancak ilçesinde doğup
    Konak ve Karşıyaka da oturdum.. Sonra istanbul' a ailecek taşınırken yanlarında bulunarak yeni bir şehir, yeni bir hayat demedim adapte oldum *

Öğrenim durumum sırası ile:

izmir Gazi ilk Okulu
    izmir Alaybey ilk Okulu
    izmir Selçuk Yaşar Alaybey ilköğretim Okulu
    istanbul Yeşilbahar ilköğretim Okulu
    istanbul Doğuş Orta Okulu
    istanbul Doğuş Fen Lisesi
    istanbul Bilgi Üniversitesi - Bilgisayar Bilimleri
    (son sınıf)

Ayrıcana Bilgi Sahnesi tiyatro grubunun üyesi.. (bilgisayarcı adamın ne işi varsa artık)

blog: http://www.chaylock.com
    #1270031 (chatLock, 07.02.2007 12:59)
  2. özgeçmişinizi inceledik, size geri döneceğiz yazarı.
    #1270039 (soothsayer, 07.02.2007 13:01)
  3. hayatının yarısı ilkokulda geçmiş yazar..
    #1270049 (karamsar kelimeler, 07.02.2007 13:03)
  4. hayatının ilk 3/7'lik dilimi izmir'de geçmiş yazar. lakin işveren olarak an itibariyle izmir'de ikamet eden biri lazım bize, biz sizi sonra ararız.
    #1270106 (larker, 07.02.2007 13:14)

© 2008 - uludağ sözlük

chatlock başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. chatlock ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chatlock nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tayvan » sozlukteki kurtculer » dokunmaktan korkmayan kadinlarin sevgilisi » turk kufur sanati » beklemek » menial » chow yun fat » cenk eroglu » birakin cocuklar yasasin » uydu internet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci