chat co uk 

kapat
  1. daha çok ingiliz lolişlerin uğrak yeri olan chat yapma, tanışma, koklaşma, yakınlaşma sitesi. son zamanlarda country kısmında tr yazılarının artması dikkatimi çekti. geçenlerde yine tr den birisi benimle sohbet etmeye çalıştı. ona mirc'den bahsedip beni rahatsız etmemesini söyledim. çok sağlam hatunlarda yok değil. belli mi olur, belki yaz tatilini beleşe getiririz.

(bkz: have you ever been turkey)
    #2508903 (rdkmks, 23.10.2007 16:49)

© 2008 - uludağ sözlük

chat co uk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chat co uk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chat co uk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1900 efsanesi » yerel radyo reklamlari » olu evinde seks partisi » oleceksin kopek » kurtlar vadisi pusu giray » aseksueller mi dover escinseller mi » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » halusinasyon » kisveye burunmek » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » cok guzel hareketler bunlar » sag bilege tecavuz eden parcalar » rainer maria rilke » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » ve insan muzigi yaratti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sausozluk » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » ask yaslandirir » sar » tropic thunder » time to burn » sehit annesi olmak » solo testte 15 piyon birakmak » yillara gore kahvalti aliskanliklari » morgan freeman » virginia gold » with the beatles » ismail aq » revolver