charlie kaufman 

kapat
  1. being john malkovich, human nature, adaptation, confessions of a dangerous mind ve eternal sunshine of the spotless mind gibi arıza filmerin arıza senaristi.
    #560839 (maruf, 20.08.2006 22:57 ~ 22:58)
  2. gelişmiş bir insan beyninin kıvrımlarına yuva yapmış*, gelişmiş bir insan beyni.

(bkz: eternal sunshine of the spotless mind)
    #560903 (dodbob, 20.08.2006 23:18)
  3. eternal sunshine of the spotless mind ile en iyi senaryo dalında oscar kazanmış olan, onun öncesinde de iki kez aday gösterilmiş bulunan ve şimdilerde yönetmenliğe de bulaşmış insan..
    #1371821 (beholderr, 04.03.2007 01:00)
  4. tahminimce kırık bir arkadaş.. bunu sadece eternal sunshine filmine dayanarak söylemiyorum.. adaptatıon ve beıng john malkovıch filmlerini izledikten sonra eternal sunshıne ızlenırse adamın istikrarlı bir biçimde kırmaya devam ettiği çok net görülür.. ciddi olarak; tanrı eğer kullarına en baştan 'sen çaycı olacaksın, sen ofis elemanı olacaksın, sen manav olacaksın ve de sen, sen senaryo yazarı olacaksın!' dediyse, o senaryo yazarı kesinlikle kaufman dır..
    #2570455 (inisiyatif7, 08.11.2007 19:28)
  5. "benim sol taşaam bile pasifist ulan!" sloganıyla gönüllerde taht kurmaya çalışan kel, fodul.
    #3795449 (tosbaa, 09.08.2008 23:02)

© 2008 - uludağ sözlük

charlie kaufman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. charlie kaufman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu charlie kaufman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 10 ekim 2008 gorukle deki jandarma hareketliligi » sener eruygur » yaran nickler » horozu cok olan koy » insanlardaki yapmacik ask meraki » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » kirik cikik olsa duramazsin » istersen hic baslamasin » bekliyorum » no air » paramparca » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » adam smith » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » zekeriyabeyaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bakara suresi » ridvan dilmen » don kisot » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » mehmet usta » ibu sozluk » kaygisizlar » savas ve kadin » kravat baglamak » dolar » baslik domalmak » istanbul un en guzel semti » recep ivedik 2 » ayabakan » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan