charlie bite me 

kapat
  1. http://youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM +
    linkinden izlenebilen artık bir efsane olmuş video. iki adet büyük ihtimalle ingiliz veledin * aralarında geçen milyonları yerlere düşüren dialog silsilesi. veletlerden büyüğü küçüğünün ağzına parmağını sokar. küçük olan ağzındaki yegane yeni çıkmış 3 dişiyle ağzında parmağı derece derece ısırmaya başlar ve eş zamanlı olarak feryatlar artar.
    #3285635 (azorka, 18.04.2008 11:02)
  2. (bkz: charlie bit me)
    #3285663 (paranoia, 18.04.2008 11:11)
  3. ilk kez ingilizce bir diyaloğu anlamama vesile olarak şahsımı gururlandırmış video. her zaman şöyle insan gibi tane tane konuşsanız da anlasak ya. utanın lan şu velet kadar olamadınız. bu başarıyı hazırlıktaki inglizce öğretmenim neşe inan'a armağan ediyorum.
    #3285683 (arjen robben, 18.04.2008 11:18)

© 2008 - uludağ sözlük

charlie bite me başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. charlie bite me ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu charlie bite me nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ankara nin suyu » crippled inside » hayvansever kadinin kurkle dolasmasi » simas jasaitis » kronolojik tutarlilik teorisi » plug in » sarkis balyan » aktif ileti ve kurye hizmetleri a s » sozlukteki eskisehirliler » bir sigara daha iceyim sonra intihar ederim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games