chaotic good 

kapat
#3200101 no'lu entry sözlükte yok!

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» doktorlarla girilen komik diyaloglar » vize nin tarihi eserleri » o degil de » michael haneke » dale dale dale dale dale dale dale boca » the hitchhiker s guide to the galaxy » cem ceminay » akropol » susurluk » cecilia bartoli » she s a rainbow » ibrahim uzulmez in fatih terim e tepki gostermesi » taze fasulye » allah in kizlari » dolapdere big gang » pilot santrafor » oyle bir gol atmak ki kalecinin futbolu birakmasi » tek basina bir paket spagetti yiyebilen ogrenci » haifa wehbe » ogrenci evine yemek goturen hayirsever aile » nohutlu pilav » sozluge ayni anda 200 kisinin girmesi » gokmen ozdenak » fethullah gulen » ben butonu » sen toplamak belirsiz artikel cicek » tuti i mucize guyem » birisinden hoslanmak ama acilamamak » siradaki sarki a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa