channing frye 

kapat
  1. new york knicks takımının povırforveti. boy 2,11, kilo 112. nba'de 2. sezonunu yaşamakta.
    #1215742 (impayatoy, 27.01.2007 11:52)
  2. attığı hook shot potayla panyayı birleştiren aparatın üzerinde kalmış, rakip takım goaltending olmasın diye elleşememiştir, sonrasında rakip takımın koçu deliye dönmüştür tabii.
    #1300566 (grandmaster flash, 13.02.2007 21:48)
  3. nba'in umut vaadeden uzunlarındandır her ne kadar çaylak sezonunda doğurduğu beklentileri henüz tam karşılayabilmiş olmasa da ve nba'in gelecek vaadeden takımı portland'da zach randolph takası kendine yer bulmuştur. greg oden temelli uzun rotasyonunda kendine yer edineceği kesindir. çoğu takım iki tane eli yüzü düzgüz uzun bulamazken, portland hem kaliteli hem de inanılmaz derecede genç geniş bir uzun rotasyonunu sağlamış haldedir.
    #1838574 (SCHENARDI, 29.06.2007 05:51)
  4. new york'un saçma takaslarından birinin kurbanı.
    #3636997 (Unay, 08.07.2008 15:04)
  5. bu eleman post diye tabir edilen yerlerden neredeyse gözü kapalı şut yeteneğine sahiptir.
    #3637442 (serander, 08.07.2008 16:42)

© 2008 - uludağ sözlük

channing frye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. channing frye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu channing frye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mmrna » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek » pamukkale universitesi » elestirinin dozunu kacirinca olanlar oldu » eksik » yaran diyaloglar » anket yaptim mutlu oldum » calismak calismak calismak » herhangi bir konuda yalniz olmadigina sevinmek » ahmet necdet sezer » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » facebook un amanin seklinde uyari vermesi » yusuf simsek » letarji » kardese yapilan iskenceler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kosullu sevgi » avrupa yakasi » ozellestirme idaresi baskanligi ni ozellestirmek » malumatfurus » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » in vain » geometri » kiyamet » sappho » tesco » elektra » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » fasizm » gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » yandan cevap