changhe 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. chan chan
  2. chan ga
  3. chan kim
  4. chan
  5. jordan chan
  6. chan kaya
  7. margaret chan
  8. jaycee chan
  9. chan marshall
  10. jackie chan

© 2008 - uludağ sözlük

changhe başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. changhe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu changhe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erdal sarizeybek » bakara suresi » kullenen ask » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » cennetin katlari » sikerim boyle askin izdirabini » babanin sapkasini yere dusurmek » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » bekliyorum » acikan sozluk yazarinin drami » murad kucuk » sigarayi birakmanin zararlari » su icerken domalan insan » nesquik » kork bizden » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ismail saib sencer » yaran baslik yonlendirmeleri » jesus christ propogandasi » tori amos » kaderimin cv si » kapini calan benim » doviz fiyatlari » yandaki okul servisi » zulfu livaneli » kulina » bir gun » berkoz egemen » max payne » ernesto che guevara » tanri