chan wook park 

kapat
  1. oldboy'un dahiyane koreli yöetmeni.. 1963 doğumlu olmaktadır bu amca..
    #1340422 (beholderr, 24.02.2007 00:07)
  2. ayrıca oldboy intikam üçleme filmlerinden 2.dir
    #1340507 (nowomantaksimcry, 24.02.2007 00:24)
  3. sympathy for mr vengeance
    sympathy for lady vengeance
    oldboy

yani intiam üçlemesi ile tanıyıp, önümüzü iliklediğimiz,

three extremes

adlı üç kısadan biri ile şapkamızı bile çıkardığımız,

son filmi,

ben bir robotum ama sorun değil

ile ne yaptın dayı sen dediğimiz deli.
    #1804213 (atxaga, 22.06.2007 05:10 ~ 05:11)
  4. dandirik holivud filmlerinden sıkılan bünyeye aspirin olan adam. intikam üçlemesini izleyin bir hele, sonra konuşalım.
    #2207147 (paradigma, 27.08.2007 04:35)
  5. şiirsel adaletin güney koreli ustası.
    #2593321 (sakaci zeus, 15.11.2007 13:45)
  6. ntv'de bir röportajını izlemiştim yekta kopan 'la yaptığı. adam gerçekten arızalı, takıntılı birine benzediğini daha ilk sözlerinden itibaren belli ediyor. hep içime kapanıktım diyor, çocukken kafama taş attıklarında hiçbişey yapmadan yerden kalkıp evime giderdim diyor. odama geçer ve neler yapmam gerektiğini düşünürdüm diyor. ilginç bir adam.
    #3149276 (alone with everybody, 16.03.2008 18:20 ~ 10.04.2008 13:11)
  7. koreli amcalar soyadını ismin önünde kullandıklarından adının doğru sıralanışı park chan wook;
    hatta nedendir anlamam, uzak doğudan batıya sonra da bize şutlanan isimlerin
    ingilizce yazılma mecburiyetine takılıp kasmadan yazılışı da park çan vook olan güney koreli yönetmen.

(bkz: oldboy) bir film izledim, hayatım kaydı* ..
    (bkz: Saibogujiman kwenchana) çocuğu için..
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Park_Chan-wook
    http://www.imdb.com/name/nm0661791/
    #3527467 (edip sharabi, 12.06.2008 01:53 ~ 04:04)

© 2008 - uludağ sözlük

chan wook park başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. chan wook park ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu chan wook park nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevcan orhan » sikerim boyle askin izdirabini » disturbia » avcilar universitesi » recep ivedik 2 » kisveye burunmek » jean paul sartre » alparslan erdem » sozlukten kiz kaldirmak » last fm » mahsun kul » kominist » black ice » ataturk geri donse soylecegi soz » metro diye metro firmasi otobusune binmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metroda cift kale mac yapmak » martti ahtisaari » boliviano » babanin kriz var demesi » hossik » damat hobbit pasa » enis faik arcan » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » ernesto che guevara » jiriskop » matrixxx » oyla beni oyla beni oyla beni » ask susar » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » tansel colasan in emekli olmasi