cezayir meneksesi 

kapat
  1. zambakgillerden, süs bitkisi olarak yetiştirilen bir çiçek.
    vinca.
    http://www.bahce.biz/bitk...er/vinca/vinca_major2.jpg
    #109661 (cikarinbeniburdan, 11.03.2006 01:37 ~ 01:38)
  2. GÜZEL BiR YAŞAR ŞARKISI
    Yine kar yağıyor sokaklara
    Sana yar yol bulamıyorum
    Dinlenmiyor şu gönlümün kavuşmak endişesi
    Gözlerin cezayir menekşesi
    Imdat yine mi yol
    Imdat yine mi kar
    Imdat yine mi karlardan
    Yollar örtülüyor
    Yaptığın cezaya girer senin
    Gün olur her alev küllenir
    Küllenmiyor şu yangının büyüyor hay aksi
    Su yağan karlar gönlümün ceza-i müeyyidesi
    #313702 (JuanSebastianVeron, 04.06.2006 14:50)
  3. ekranlardan bi süre uzak kalmış olan bayhan'ın ekrenlara dönme vesilesi...saçlarını da uzatmış.. bak sen...aferin..
    #873743 (radikalcevap, 17.11.2006 22:24)
  4. Eski zamanları hatırlatan yaşar şarkısı. Zamanına göre soundu süperdir.

(bkz: Dinlenmiyor şu gönlümün kavuşmak endişesi)
    #992530 (hendrix, 13.12.2006 22:47)
  5. yaşarın dinlenesi şarkılarından, çok özlenen sevgiliye, atfedilmiştir. ayrıca cezayir menekşesi dünyada ki en keskin kokulu çiçektir.
    #993475 (karpuzkabugu, 14.12.2006 01:01)
  6. yaşar ın divane albumunde bulunan en sert şarkısı.. sözleri de bir o kadar guzel. .bir pop muzik sanatcısı tarafından seslendirilmiş guzel bir turkce rock sarkısı.. bir benzeri için tarkan-biz nereye
    #1380491 (sadettin kopek, 06.03.2007 13:38 ~ 07.03.2007 15:46)
  7. bayhan gurhan'ın cezayir soykirimi hakkında ki şarkısı ve klibi.

http://www.youtube.com/watch?v=fUFmfl4TzCg +
    #2924676 (joe satriani, 31.01.2008 12:37)
  8. Fayton

O sahibinin sesi gramofonlarda çalınan şey
    incecik melankolisiymiş yalnızlığının
    intihar karası bir faytona binmiş geçerken ablam
    Caddelerinden ölümler aşkı pera'nın

Esrikmiş herhal bahçe bahçe çiçekleri olan ablam
    Çiçeksiz bir çiçekçi dükkanının önünde durmuş
    Tüllere sarılı mor bir Karadağ tabancasıyla
    Zakkum fotoğrafları varmış cezayir menekseleri camekanda

Ben ki son üç gecedir intihar etmedim hiç bilemem
    intihar karası bir faytonun ağışı göğe atlarıyla birlikte
    cezayir menekselerini seçip satan alışından olabilir mi ablamın

ece ayhan
    #3532121 (cehennetlik, 13.06.2008 08:55 ~ 08:56)

© 2008 - uludağ sözlük

cezayir meneksesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cezayir meneksesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cezayir meneksesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayat ne cabuk geciyor » dertleri zevk edindim » jon donais » ucuk » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » galatasaray universitesi » ozgur show » shawne williams » fabrikator » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » yaman okay » arka mahalle » karagarga » yaratici besiktas taraftari » egitim sart » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anterograd amnezi » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » burak ozcivit » metaphor » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » teoman » harold shipman » duygu » istanbul kizlari » uzak akraba dugunu sevmeyen insan » kediye kafa atan mucahit fare » arkadaslik ile sevgililik arasindaki ince cizgi » nefes alamamak » universiteye bisikletle giden insan » merve kavakci