cezalari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. disiplin cezalari
  2. trafik cezalari
  3. msn hacklemenin cezalari
  4. anne cezalari
  5. zabita cezalari
  6. para cezalari
  7. sadist ogretmen cezalari
  8. medeni para cezalari
  9. alternatif suclar ve cezalari
  10. zamaninda verilmeyen beyanname cezalari

© 2008 - uludağ sözlük

cezalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cezalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cezalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radyo uludag » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » righteous kill » kucuk kadin » the usual suspects » parasut fren » karl heinz feldkamp » mac bitti hala gol yiyoruz » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » eksileri umursamayan yazar » sac oynama aliskanligi » kurtlar vadisi pusu giray » atm den makbuz isteyen anarsist genc » arcadium » balikesir yurdu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kacin buyuyor galiba » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » orgeneral sadi ozcan » ask guldurur » su icerken domalan insan » t bag » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » mulayim » satanizm bir din ise garfield seytandir » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » siz de mi seriatcisiniz be » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » cesedin bogazina corap baglamak » doomsday » time to burn