cezaevlerinde kurtce konusma yasagi 

kapat
  1. özellikle siyasi tutukluların türkçe bilmeyen akrabalarıyla telefonda kürtçe konuşmaları esnasında uygulanan ve hükümlülerin konuşmasını engelleyen ilkel yasak. madem cezaevi yönetimi böyle bir yasak uyguluyor. bir zahmet bir tercuman tutsun da adam türkçe konuşun gerekli çevirileri tercuman yapsın. yani adam annesiyle konuşacak, bırak da istediği dilde konuşsun. bir de bu ülkede kürtler neden böyle yapıyor deniyor.

(bkz: kürt yok kürtçe yok kürt sorunu yok ne var lan it)
    (siklopentanoperhidrofenantren, 08.05.2008 22:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 11 mayis 2008 galatasaray cc turk telekom maci » mitmit » uludag sozluk u google da hak ettigi yere getirmek » john lennon » hayedeh » insan haklari evrensel beyannamesi » yuruyus » kanal d » 11 mayis 2008 heybeliada piknik zirvesi 4 » kurdistan » avea » elini attigi yeri kurutmak » uyusturucu bagimlisi bir insana asik olmak » insan haklari » ruzica si bila » 10000 days » 5 mayis 2008 youtube a erisimin engellenmesi » lig bitince kendini boslukta hissetmek » bu havada gidilmez » pirasa sallayan kiz » kurt cobain » colin kazim richards » yaran wc kapi arkasi yazilari » sago yine kasmis » denizli den duyulsun » ucur beni erkegim » recep tayyip erdogan stadi » istedigimiz sorudan baslayabilir miyiz » besiktas a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa