ceza nin eksi sozluk e verdigi ayar 

/ 2
kapat
  1. kısaca tüm sözlüklere de sövmüş olan rapçidir kanımca * * *.
    #3414003 (eses taraftari porsuk canavari, 18.05.2008 20:05)
  2. (bkz: ceza kim lan)
    (bkz: kendi çapında dolanmak)
    hatta ve hatta:
    (bkz: çapsızlık)
    (bkz: kendini bi bok sanmak)
    #3414021 (dark darkest darko, 18.05.2008 20:11 ~ 20:31)
  3. http://www.youtube.com/watch?v=UiKfUauKDe0 +
    #3414056 (sequel, 18.05.2008 20:21)
  4. (bkz: tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış)
    #3414068 (never neverland, 18.05.2008 20:24)
  5. ayar nerede göremedim? bilmiyorum ayar anlayışıma bağlıdır belki. madem ayar vereceksin okkalı bir diss yaz. ne o öyle madaralık sözler.

(bkz: aferin çok iyi düşünmüşsün)
    #3426257 (eternal moonlight of autumn, 21.05.2008 11:51)
  6. parçada cezaya akıl * veren neyzen,

(bkz: tevfik kolaylı)
    (bkz: neyzen tevfik)
    #3688274 (virtue, 19.07.2008 19:23)
  7. hakedenlere sivri dili ve keskin kalemiyle vermiş olduğu cevaptır, barikata attığı dissin yanında ekşinin dua etmesi lazım... cezanın değil sözlüğün reklamını sağlamıştır. cezanın reklama ihtiyacı yok...
    #3965008 (rap yaparken gunaha mi girdim, 15.09.2008 06:19)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

ceza nin eksi sozluk e verdigi ayar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ceza nin eksi sozluk e verdigi ayar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ceza nin eksi sozluk e verdigi ayar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seriatci basketbolcu » yerel radyo reklamlari » frikigin cift vurusa donusmesi » no air » olasi turk spor gazetesi haberleri » kacin buyuyor galiba » general motors » aslan » turkiye de futbolcu olmak » ntv spor » karti bankamatige kaptirmak » asik olunasi kadinlar » siz de mi seriatcisiniz be » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » norton ghost » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yavuzhan » desmodus rotundus » haydi ic de cay koyayim » nefesim nefesine » 0 dogumlu olmak » respect my authority » burkay » zulfu livaneli » kurtlar vadisini torrentden indirmek » incesaz » t bag » yaran baslik yonlendirmeleri » stephen appiah » cemsbg » year book yourself