ceylan palay 

kapat
  1. trt'de 1990'da, cuma akşamları yayınlanmaya başlayan ve birkaç yıl boyunca ekranların 'en baba' eğlence programı olmuş bir baska gece'nin sunucularından latif bir hanım idi. o program bitince bir daha göremedik kendilerini...
    #1039293 (cryptic, 22.12.2006 21:44)
  2. ünlü dublaj sanatçısı ve oyuncu abdurrahman palayın güzel yüzlü kızı. kadir inanır' la oynadığı kucugum filminde kendisinden pek hoşlanmıştık.
    #3225858 (Lynyrd, 03.04.2008 18:06)
  3. gecmis bahar mimozalari'nda da oynamış; cetin ceki ve ceylan saner'le birlikte bir başka gece'yi sunmuş kişi. 1995'te babasının karşı çıkmasına rağmen osmanlıların gelini olmuş ve osmanoğlu soyadını aldıktan sonra fransa'ya yerleşerek ekranlara veda etmiştir.
    #3950309 (Cemali, 11.09.2008 22:10 ~ 22:11)

© 2008 - uludağ sözlük

ceylan palay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ceylan palay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ceylan palay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuresel isinmanin yararlari » silikon yastik » nefesim nefesine » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » agzini yalamak » hefeweizen » uyumadan once the bards song dinlemek » siir kadindir » bezele » ha bu diyar » bu savasa hayir diyelim » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » kurtlar vadisini torrentden indirmek » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » oyla beni oyla beni oyla beni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » borg el arab stadium » dusunce gucuyle klavye kullanmak » en iyi ikililer » ilkokul boyunca ismi yanlis telafuz edilmis cocuk » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » insan neden degisir » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » beden derslerinde mintika temizligi yapmak » stephen appiah » ask nazlanir » tanri » esekcilik » olmek istemek ama olememek » saka degil » yandaki okul servisi