cevresinde asik biriktiren hatunlar 

kapat

1. doyumsuzlardır. asla tatmin olmazlar.
    erkek arkadaşlarının olması da değiştirmez bu durumu zira o zaten birşey yapmamıştır ki, etrafındakilerden kaynaklanır tüm yaşananlar.
    #2553163 (immortalease, 03.11.2007 23:26)
  2. egosu tatmin edilmemiş, özgüvensiz kızdır. peşinde bir sürü erkeğin dolaşması, kendisini tanrıça gibi hissettirir, farklı olduğunu sanar. küçük oyunların insanıdır, büyümeyi bekleyen...
    #2553165 (aura, 03.11.2007 23:26)
  3. hoş kızdır. yanaşırsın yanına tanışmaydı havaydı suydu derken muhabbet ilerler. numarasını istersin verir. ara sıra konuşursunuz, hayatında hiç kimse yokmuş gibi konuşur size, rahat davranır. zamanla hisleriniz artmaya başlar bu kızlardan birine, bilemezsiniz düştüğünüz tuzağı. duygularınız önlenemez hale gelinceye dek kendinize sakladığınız tek kişilik sırrınızı açarsınız ona, bunun mümkün olmadığını söyler tatlı tatlı gülümseyerek. erkek arkadaşı vardır. ve siz onun ne ilk ne de son aşığısınızdır. sizinle görüşmeye devam eder, arada kur bile yapar. ne elindekini bırakır ne sizi. hepsini birden kaldırabilecek kadar geniş midelidir.
    #3826333 (delinin zoru, 16.08.2008 14:58)
  4. boşta kalırsam birisini seçerim kızıdır.
    #3946859 (epikoloji, 11.09.2008 01:37)
  5. yalnızdır.
    #3946889 (desifreolmusdisiuuser, 11.09.2008 01:45)
  6. burnu havada dolaşan, götü kalkık tiplerdendir. uzak durulmalıdır.
    sınıftan iki kızın bir konuşmasına şahit olmuştum.
    - hande ne yaptın, murat ne cevap verdin?
    + ayol ne dicem. olumlu yada olumsuz hiçbir şey demedim. şimdilik bir beklesin. bakayım eğer kafama uyuşan biri çıkmazsa karşıma ona dönerim. hem annem de öyle söylüyor. haha hihihi
    -haha hihihi. ee konuşuyor musun tarkanla hala.
    + evet. haha hihi

yuh artık. oyuncak mı lan bu. kendini akıllımı zannediyorsun kızım sen. kimseyi bulamazsın bu kafayla. bu diyaloğu duydum ve uzaklaştım o kızlardan. korkulur lan bunlardan. git gözükme gözüme.

edit: diyalogta geçen isimler değiştirilmiş ama olay aynen yaşanmışdır.
    #3946894 (ucarken cama carpan kara sinek, 11.09.2008 01:46 ~ 01:48)
  7. rahatsızdırlar, elleşmemek lazım.

bol su içsinler, anbiyotiğe devam.
    #3946899 (banainanma, 11.09.2008 01:46 ~ 01:56)
  8. (bkz: doktor tehlikelidir her an saldırabilir dedi)
    #3946936 (son of the sun, 11.09.2008 01:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cevresinde asik biriktiren hatunlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cevresinde asik biriktiren hatunlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cevresinde asik biriktiren hatunlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cevresinde asik biriktiren hatunlar. Copyright of the articles are belong to their authors.