cevresi tarafindan cok begenilen bir erkegim 

kapat
  1. haydar dumen veya guzin abla köşesine gelen erkek mektuplarında sık rastlanan bir ifade.
    bu arkadaşımız çok beğenilmekte ama kadınlarla olan ilişkilerinde bir türlü başarıya ulaşamamaktadır..
    #2668760 (walter klemmer, 06.12.2007 14:03)
  2. - hehee, erkan senin kalça da süpermiş lan
    + murat aabii, utandırıyorsun beni.
    & yok yok, utanmana gerek yok. bi içim su olmuşsun lan kerata
    % göğüslerinde kıl mıl yok değil mi?
    #2668773 (nikim yok benim, 06.12.2007 14:06)

© 2008 - uludağ sözlük

cevresi tarafindan cok begenilen bir erkegim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cevresi tarafindan cok begenilen bir erkegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cevresi tarafindan cok begenilen bir erkegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2008 kuresel ekonomi krizi » turkler ve uzayli atalari » fellowship » mithat korler » cheapdeath » fairson » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » please please me » kirsehir » avrupa uzaya giderken bizim yere girme sevdamiz » marques green » geri donusum kutusu » mustafa denizli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » brugge » iphone » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » yaprak dokumu » fernando alonso » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » belki ustumuzden bir rus gecer » hemfuckirhemsuurlutospaga » kufurlu atasozleri » jj » cherry garcia » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » lena headey » heroes » as i am