cevremi degistirmem gerekiyor farkindayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. farkindayim
  2. sus farkindayim
  3. bitmesi gerekiyor
  4. farkimin farkindayim
  5. farkindayim korkmuyorum
  6. kotuydu farkindayim
  7. farkindayim janim olanlarin
  8. amerika da bulunmam gerekiyor
  9. merkur gerilerken ev almamak gerekiyor
  10. sapkanin altindayim her seyin farkindayim

© 2008 - uludağ sözlük

cevremi degistirmem gerekiyor farkindayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cevremi degistirmem gerekiyor farkindayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cevremi degistirmem gerekiyor farkindayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sigarayi birakmanin zararlari » kuku bekcisi » muhalif oldugu icin hapse giren insan » nemfomani » yillara gore kahvalti aliskanliklari » galatasaray formasi » yutkunmak » mesut yar » ozru kabahatinden buyuk » dugunde candy shop calmak » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » isik ver bana » sozlugun en durgun oldugu saatler » 12 01 2007 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » yunanca » agizdan kan gelmesi » kominist » ders calismaya baslama gazi » breaking bad » sinirli internetin ortak kullanilmasi » zoey 101 » fatal » aciz olmak » adam smith yaniliyor » finlandiya » stephen appiah » avasin