cevre muhendisi adayi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cevre muhendisi
  2. cevre
  3. cevre aci
  4. cevre bilinci
  5. cevre degerlendirmesi
  6. cevre analizi
  7. cansiz cevre
  8. cevre yolu
  9. cevre muhendisligi
  10. cevre baskisi

© 2008 - uludağ sözlük

cevre muhendisi adayi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cevre muhendisi adayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cevre muhendisi adayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kule bar » asagi saksonya » mustafa » okan bayulgen » david hume » dam basinda oturan eski sevgili » popstar alaturka » anadolu rangers » lavabodan eski sevgili cikmasi » ergenekon un bir numarasi » ibrahim yorgunlahmacun » skopofili » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » hasretinden haci sakirleri deldim » trans » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » siklamen » ketoral sampuan » life in technicolor » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » resat calislar » nejat eslen » aduket ceken damdaki eski sevgili » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » carolus linnaeus » mangal yapan adamdaki gereksiz telas ve fedakarlik » justified » devlet memuru » dilber kocarslanli » hiperfaji » kendini super seksi sanan erkekler