cevizin yapragi dal arasinda 

kapat
  1. afyon yöresi türküsüdür.

Cevizin Yaprağı Dal Arasında,
    Güzeli Severler Bağ Arasında.
    Üç Beş Güzel Bir Araya Gelmişler,
    Benim Sevdiceğim Yok Arasında.

Evlerinin Önü Zerdali Dalı,
    Pencereden Gördüm Kınalı Eli. (O Nazlı Yari)
    Benim Sevdiceğim Tomurcuk Güldü,
    Sensiz Lokmaları Yiyemez Oldum.
    Sensiz Odalara Giremez Oldum.

Evlerinin Önü Bahçelik Bağlık,
    Ne Güzel işlemiş Eline Sağlık.
    Yar Bana Yollamış Bir Beyaz Yağlık,
    Boynuna Dolasın Oynasın Diye.
    (kara hilal, 10.02.2007 15:32)
  2. ismail hakkı demircioğlu ile erkan üstad bu türküye de el atmış, bizi mesut etmişlerdir. *
    (rommel, 05.04.2008 23:38 ~ 23:39)
  3. beyazit ozturk'ün çok hoş yorumladığı türkü.
    (grand ekinoks, 05.04.2008 23:39)
  4. ismail hakki demircioglu yorumu adami baska boyutlara tasir.
    (optimus prime, 08.05.2008 11:12)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» adisyon gecirmek » akin eldes » hollow man » 72 bakire » sakaryaspor » harcsiz pasaport belgesi » kanal 7 » kotu oylanan entry yi silmek » al pacino » tenzip buyurmak » otobuste tavuk doner yiyen adam » z yerine s yazmak » mezarlikta zengin fakir ayrimi » ac milan » cenk isler » mandiracilik » yaran tezahuratlar » parfum » kursun gecirmez bere » hayalleri uygulamaya baslamak » predator ile hanimlara guzellik saati » uludag sozluk facebook grubu » yaran olaylar » luiz felipe scolari » merhametten maraz dogar » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » ding a dong » odtu sozluk » bi magnum a verdim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa