ceviri yazi 

kapat
  1. Bir yazıyı bütün ses inceliklerini belirterek başka bir alfabeye çevirme yolu, yazı çevirimi, transkripsiyon.*
    #3714574 (larker, 24.07.2008 19:06)

© 2008 - uludağ sözlük

ceviri yazi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ceviri yazi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ceviri yazi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» little big planet » asansor kullanmayi bilmeyen insan » cd eldense » genelkurmay i yipratmayan tek sey » teknik direktor kiyimi » aslan » konustur iddiani katla parani » the usual suspects » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » sacriter » beirut » ataturk geri donse soylecegi soz » insanlari super kahramana donusturen bocekler » kan uykusu » the gates of istanbul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cumartesi tum gun calismak » onune gelene hakaret eden basbakan » aseksueller mi dover escinseller mi » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » leonce ile lena » of ulan of » icim urperdi valla » keske fener de olsak » zvjezdan misimovic » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » birinci nesil yazitlari » radyo sol » iste kuku kuku geldim » requiem for a dream » yapilmis en aptalca dalginlik