cevikk 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3317333 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 25.04.2008 16:18)

© 2008 - uludağ sözlük

cevikk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cevikk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cevikk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dibutil suksinat » kucuk kizlari gorup uzulmek » bekaret uzerine acilan basliklar » ferigim » ah bir atas ver » kktc ile turkiye farklari » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » yaprak dokumu » berrak sudaki kirmizi balik » bon iver » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » taze ekmek kokusu » iu ogrencilerine ceza yagdi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zafer oger » sehit annesi olmak » eskisehir » sonu sacma biten fimler » satisa cikarilan ulke » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » ali ibrahim savas » cuma aksami » rainer maria rilke » bugun secim olsa ataturk un kazanma ihtimali » dr cureklibatur ve bay arkin » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » kim nerede » kacak kelebek