cevabi verildigi halde soruyu tekrarlamak 

kapat
  1. tam bir loser davranışı. ama bazen ben de yapıyorum.

durum şu:

örneğin bir şey satın alıyorum. bir dergi. film artı diyelim. gidiyorum büfeye. soruyorum.

-hehe film artı alacaktım ben.
    +film artı kalmadı ahrrk tuu
    -kalmadı mı?

ulan denyo kalmadı dedi işte adam. bir daha ne kalmadı mı diyorsun? sanki adam birden

-hahaha şaka yaptım tabiki de kaldı. işte film artı ve yanında da ülker'den hediye paketin

diyecek.

veya yanlış numara arıyor bir dingil. sen açıyorsun telefonu.

-levent'le görüşebilir miyim?
    -levent diye biri yok burda. yanlış numara.
    -levent kodaman'ın evi değil mi orası?

ulan adam değil, levent diye biri yok dedi ya orda. neyine inanmıyorsun? hala soruyor kenan ışık gibi. yalan mı söylicek adam patoz.
    (bkz: patoz)
    #257833 (laz pacino, 18.05.2006 16:57)
  2. otelcilik alanından meşhur örneği :

müşteri: iyi günler, boş odanız var mı?

resepsiyon: malesef efendüm bugün için boş odamız yok, otel tamamiyle dolu, isterseniz size yardımcı olmak adına yakındaki başka bir oteli araştırabiliriz *

müşteri: yaa, hiç mi yok ???? *

resepsiyon: malesef hede hödük kongresi nedeniyle tüm otelimiz dolu

müşteri : hımmmm ,yok mu yani

resepsiyon: gel bak arka tarafa ben sana odanın alasını göstericem, gel sen gellllll...
    #257862 (ya bi sus yaaaaa, 18.05.2006 17:02)
  3. - bu t-shirt ne kadar
    + 100 ytl
    - 100 ytl mi? ***
    #257882 (TTTDDD, 18.05.2006 17:06)
  4. verilen cevap karşılığında savunma mekanizmasını güçlendirmek amaçlı soluklanma süresi kazanma operasyonudur. * *
    #257895 (trablus, 18.05.2006 17:08)
  5. bir de taxi driver'daki robert de niro'nun yaptığı gibi cevap verilmediği halde soruyu tekrarlayan modellerde vardır.

(bkz: are you talking to me)
    (bkz: robert de niro)
    #257957 (deep, 18.05.2006 17:17)
  6. görüldüğü üzere bir menenjit belirtisi olabilir. belki de duyulmamış olabilir. ya da büyük ihtimalle başka bir hastalık belirtisidir.
    #257968 (doktor sağbırakmayan, 18.05.2006 17:19)
  7. teletubbies neslinin büyük sorunu... ilköğretim 3 teki kuzenim bir örnektir.
    #381243 (suzergecer, 28.06.2006 14:22 ~ 14:29)
  8. (bkz: reha muhtar)
    (bkz: savas ay)
    (bkz: banu alkan)
    #381251 (montajelemani, 28.06.2006 14:28)
  9. salvatore di stefano: bu t-shirt ne kadar?
    çalışan: 1000 ytl
    salvatore di stefano: 1000 ytl mi? ne kadar ucuz. hemen alıyorum.
    #381257 (nahil, 28.06.2006 14:31)
  10. soru sorduktan sonra alınan cevaba karşılık, verilecek veya sorulacak soru için zaman kazanma operasyonudur.
    #381285 (trablus, 28.06.2006 14:43)
  11. eyes wide shut'TA tom cruise'UN KAFAYI YEDiRTEN EYLEMi.
    #381299 (redwinemania, 28.06.2006 14:48)
  12. annemle babamın beni çıldırtmak için kasıtlı yapmadığını bildiğim halde çıldırmama neden olan şey..misal bi bakalım aşağıya..

- televizyon çalışmıyo mu?
    - çalışıyo ama ben açmıyorum
    - hı çalışmıyo mu televizyon?
    ..........................

- abinlere gittin mi?
    - gittim ama evde yoktular.
    - hı gittin mi abinlere?
    ..........................

- annen nerde ?
    - yukarı katta teyzemle oturuyorlar
    - hı yukarı da teyzenlerde oturuyorlar mı?
    - evet a..koyim evet oturuyolar! neden bana bunu yapıyorsunuz.. neden..
    niye hep iki kere soruyorsunuz ya cavabı dinlemiyecekseniz neden soruyorsunuz..
    çıldırıcam ya..-(bu hadise günde en az üç kez yaşandığından gerçekten çıldırmışlığım vardır)
    - noldu kız biz şimdi buna ne dedik..soru da mı sormayalım artık size?.. yazıklar olsun..

ağlamak istiyorum sayın seyirciler..
    #381371 (internettin, 28.06.2006 15:12 ~ 15:15)
  13. -buna ne deniyordu?
    -Dejavu
    -buna ne deniyordu?
    -Dejavu
    -buna ne deniyordu?
    -Dejavu
    -buna ne deniyordu?
    -Dejavu
    #1109253 (yilmazing, 05.01.2007 13:25)
  14. amerikan filmlerinde, sorgulama odalarında zanlılara karşı ajan arkadaşların bolca uyguladığı işkence..
    #1109286 (intensivecare, 05.01.2007 13:34)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cevabi verildigi halde soruyu tekrarlamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cevabi verildigi halde soruyu tekrarlamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cevabi verildigi halde soruyu tekrarlamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cevabi verildigi halde soruyu tekrarlamak. Copyrights of the articles are belong to their authors.