ceto cemil ceto 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cemil ceto
  2. ceto
  3. muro ve ceto ikilisi
  4. muro ceto yildirim triosu
  5. muro ve ceto nun lost adasina dusmesi
  6. muro ve ceto nun var misin yok musuna katilmasi
  7. gereksiz yere dusunen sosyal bir hayvansin ceto
  8. my name is cemil
  9. 301 cemil
  10. cemil

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ydu sozluk » windows » hicbir sebep yokken erken kalkan tip » yaran yanlis okumalar » cemisgezek in tarihi eserleri » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » iletisimin i sinden anlamayan mezun ogrenciler » dunkin donuts » yakiyor bagrimdaki ates » emekli moderatorler » the count of monte cristo » hakine nanay dikine nanay » yanlis anlasilmis sarki sozleri » asosyal mesaj » nuri sozkesen » bizkacparayiz com » siyaset meydani » ooze venue » kapora » golgede ayni » bir rapperin gunlugu » reyhanli nin tarihi eserleri » pippo franco » kurtlar vadisi pusu » marul hasati » domatesli pilav » kimlik sonnet si » niksar in tarihi eserleri » ben bir multeciyim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa