cetin kibar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kelam i kibar kibar i kelamest
  2. servet cetin recep cetin akrabaligi
  3. ali kibar
  4. kibar ayi
  5. kibar
  6. kibar feyzo
  7. kibar tecavuzcu
  8. asim kibar
  9. kibar holding
  10. kelam i kibar

© 2008 - uludağ sözlük

cetin kibar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cetin kibar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cetin kibar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lumpen » evde ayran varken bakkala kolaya gitmek » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » tech 21 » stockholm » otimik durum » landau kleffner sendromu » bilinen ucu bir aradalar » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » sappho » saturnine » malafat com » ahmet hakan coskun » sanrisal bozukluk » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » can t smile without you » tom bombadil » tatar atlilari beni hep korkutmustur » nerede kalmistik » bordomavi net » bir muhendisin hayati » yeni baslayanlar icin antarktika » lukas podolski » ayran ile sigara icmek » bosna hersek » histerik anestezi » eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » ekonometri » aura hiemis