cete yok silah yok darbe yok ne var lan it 

kapat
  1. ergenekon sorusturmasi kapsamında gözaltında tutulan kişilerin mahkemede suçları sabitlenemezse, onca operasyon yapan polislere hakimin sert çıkışı olabilir.
    #3612235 (tu kaka bana, 03.07.2008 01:00)
  2. (bkz: bok var)
    #3612236 (www wwwwwwwwww www, 03.07.2008 01:01)
  3. (bkz: tezgah var ampül var komplo var) *
    #4005633 (pablo escobar, 25.09.2008 00:58)
  4. - cete yok silah yok darbe yok ne var lan it?
    + daş var zopa var.
    #4005639 (taharetmuslugu, 25.09.2008 01:00)
  5. ölüm vardır. (bkz: kuddusi okkır)

felç vardır. (bkz: şener eruygur)

kalp - tansiyon - prostat yüzünden 2 ayda 13 kilo verip bağışıklık sistemi çöken vardır. (bkz: hurşit tolon)

artık ağzını açamayan değerli bilim adamı vardır. (bkz: erol mütercimler)

demokrasinin en temel unsuru olan sivil toplumun, ülkemiz açısından en önemlilerinden birisinin artık ağzı açtırılmayan başkanı vardır. (bkz: sinan aygün)

yeni bir siyasi oluşum planlayan ve iktidarı ciddi derecede sanması beklenen ancak ülkesine bile giremeyen bir siyasetçi vardır. (bkz: turhan çömez)
    #4005643 (arude50, 25.09.2008 01:00 ~ 01:13)
  6. bir dudağı yerde bir dudağı gökte devler vardır, periler vardır, cinler vardır, nitekim kendisi zaten masaldır.

(bkz: hoppala paşam malkara keşan)
    #4005756 (OnurKul, 25.09.2008 01:33)
  7. (bkz: marlboro var karı var) *
    #4005759 (eski yüz, 25.09.2008 01:35)
  8. (bkz: demokrasi var)
    #4005760 (waLking away, 25.09.2008 01:35)
  9. - cete yok silah yok darbe yok ne var l..

+ görevim boyunca, türk silahlı kuvvetleri'nin bir neferi oldum.
    türkiye cumhuriyetini tehdit edebilecek tüm rejimlerle savaştım bunl..

- kess tamam show yapma. rejim miş. benim bildiğim tek rejim
    muzaffer kuşhan rejimi eheheh.

* bi tane daha getirdik efendim.

- sen kimsin?

* Nurseli idiz. Tiyatro sanatçısı.

- oooo...Terörist hanımımız...Anlat bakalım senin bu çete'de rolün ne?

* Lady Macbeth Macbeth'in karısı'nı oynuyorum.

- küstah...tamam sus...sen duygu dikmenoğlu, çetenin tetikçisiymişsin,
    dışa dönük yüzü. roketatar bulunmuş evinde.? uzun menzil başlıklı?

& roketatar değil o, erol atar.uzun menzil başlığı dediğiniz de 20X80 canon zoom.

- hay skicemm yeter yaa bu nasıl dava ulan! arayın osman sınav'ı, baştan başlıyoruz.
    #4005854 (ultrActor, 25.09.2008 02:18 ~ 02:19)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cete yok silah yok darbe yok ne var lan it başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cete yok silah yok darbe yok ne var lan it ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cete yok silah yok darbe yok ne var lan it nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cete yok silah yok darbe yok ne var lan it. Copyright of the articles are belong to their authors.