certificate 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. certificate kosher
  2. certificate of origin
  3. certificate of europe
  4. free movement certificate
  5. general operators certificate

© 2008 - uludağ sözlük

certificate başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. certificate ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu certificate nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mulayim sen kocaman bir cilginsin » medeni cesaret » sahane i gotik » avrupa yakasi » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » latince bilen sozluk yazarlari » mehmet ali birand » askinla » desmond david hume » aczimendi » vicky cristina barcelona » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » huysuz ve tatli kadin » jean marie gustave le clezio » uludag sozluk vs itu sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » you don t care about us » bilinc sislenmesi » doymadim sana » burak ozcivit » p s i love you » two seconds in life » ince uzun parmakli zarif eller » cassiopeia » marti cigligi » apolitikligi gorussuzluk gibi algilamak » arwa damon » broadway da muzikal izlemek » karbon » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » geri zekali baslik furyasi