cerquanne 

kapat
  1. dördüncü nesil hoşgelmiş yazar.
    (yasakani, 16.07.2007 19:53)
  2. hoşbuldum diyen yazar.
    (CerquannE, 16.07.2007 19:55)
  3. serkan diye okunur..
    (chanson de roland, 16.07.2007 19:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lig radyo » turhal in tarihi eserleri » yok boyle birsey » 1594 » gay hakem » supriz yapmaktan hoslanan erkek » cumhuriyet halk partisi » kibris » 2008 » losyondayim » eternal wait » dugun sarkicisi » harf oyunlu cin entryler » killik » sezerin veto ettigini gul onaylar » kadinin sessizligi » kanalturk » toto tamuz » anti emperyalizm populistligi » moliere icin » 4 8 15 16 23 42 » lesson one » koltuk alti killi olan kizlar » gercek bir askin ardindan kalanlar » bezgin » ursula k le guin » arabam var » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » 17 aylik bebege tecavuz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa