cerceve anlasmasi 

kapat
  1. ozunde ;

ulkemizin icinde bulundugu ekonomik durum nedeniyle,finansal anlamda sikinti icinde bulunan,
    yasamasi mali sistemimize olan borclarin yeniden duzenlenmesiyle olanakli olan firmalara,
    faaliyetlerini verimli bir sekilde surdurebilecekleri bir ortamin saglanmasi ve
    ilgili firmalarin ekonomiye yeniden kazandirilmasi

yatan anlasmadir.

*
    #1944399 (dilaraa, 16.07.2007 11:42)

© 2008 - uludağ sözlük

cerceve anlasmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cerceve anlasmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cerceve anlasmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kotu kalpli ceyar » ben bu yaziyi sana yazdim » dmm firat » muzo » kamil koc » cag kebabi » malatya » vicortus » istanbul » magic mushroom » baba ogul diyaloglari » maskeli baloda arap kadri kostumu giymek » geri donusum kutusu » adim adim ibnelik » facebook » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » incek » slaven rimac » borsa dusunce uzulen yurdum insani » tolga evren » polonya » artik cok yiprandim diyen sevgili » aglamaktan yaslanmak » gece sesleri » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » voleyi vurmak » yaran diyaloglar » agri » artvin » diyarbakir » entry ve nick uyumu