cepten 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yok cepten
  2. beni cepten ara
  3. cepten aramak
  4. cepten yemek
  5. cepten cikanlar
  6. cepten dusen bir ytl nin verdigi aci
  7. dusuyoruz kim cepten konusuyor
  8. fener cepten yiyor
  9. zamani cepten yemek
  10. cepten alo demenin 7 ayri vergisi var

© 2008 - uludağ sözlük

cepten başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cepten ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cepten nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ats2 » mental retardasyon » babylon » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » crazy » gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » akil » discover channel in marmaray belgeseli » women leather and hell » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » panic » majid musisi » fifa 09 » yeni baslayanlar icin mars » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » chem 7 » yemekten sonra sofrayi toplayan evli erkek » disko krali » abdullatif sener » ebeveynin imzasini taklit etmek » mmrna » vucut hareketlerinden elektirik ureten alet » burhan altintop lost ta oynasin » sozlukteki izmir kompleksi » yngwie malmsteen » nazli yarim emo olmus » sembiyoz » eski sevgiliyle yaglanip gures tutmak » avrupa yakasi » eski sevgilinin intihar mektubu