cepheler farkli 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tedavide farkli doktorlarin farkli konusmasi
  2. ankara da farkli bagdat ta farkli
  3. cok farkli
  4. o farkli
  5. bu kez farkli
  6. farkli
  7. farkli yanlar
  8. sen farkli birisin
  9. en farkli galibiyetler
  10. farkli bakis

© 2008 - uludağ sözlük

cepheler farkli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cepheler farkli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cepheler farkli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nouriel roubini » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » you don t care about us » galatasaray ve besiktas kardesligi » agzin yara oldugu donemler super yemekler olmasi » iliskilerde yas farki » muhim degil » neil gaiman » kara hilal » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » you can t do that » cehennem korkusu » uludag forum » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 90 larda cocuk olmak » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » sozluk teki gruplasma » insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » actigi belalti basliga paso entri girmek » resident evil degeneration » 1961 » ataraxie » istanbul un en guzel semti » klavye nin gote girdigi anlar » webcam acip tras olmak » shashkin » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » sevgiliden ayrildiktan sonra evde oturan mal erkek » gece vakti disarda gezen kiz