cep telefonunun kullanim alanlari 

kapat
  1. Cep telefonun kullanıldığı alanlardır. *
    Efendim cep telefonuyla, sevgili, anne, baba, abla, abi, kız kardeş, erkek kardeş, dayı, amca, hala, okuldan arkadaş, iş arkadaşı, çocukluk arkadaşı aranabilir. Yeterki numarası olsun. Bunlara mesajda atılabilir bilindiği üzere. Çağrıda atılabilir "aha seni düşündüm, aklıma geldin" diyerek. Bunlar bildiğimiz şeyler.
    Şimdi yazacaklarım da biliniyordur ama ben yazmak isterim. Gelişen teknolojiyle artık cep telefonunun kullanım alanı çok genişlemiş durumdadır. Mesela müzik dinlenebilir, fotoğraf çekilebilir, televizyon izlenebilir. Ama benim asıl demek istediğim takoz bir telefon takoz olarak kullanabilir. Kızdıran sevgilinin kafasına geçirilebilir. Sinirlenildiğinde duvara fırlatılabilir. Ayna olarak kullanılabilir. Karanlıkta fener olarak kullanılabilir. Yani o kadar geniş kullanılabilirliği. Daha da sayarsak bir telefon; çakmağım yok ortalarda çakmak olarak kullanılmıyo mu bu!
    #3879861 (ben bir garip yazarim, 27.08.2008 22:50 ~ 28.08.2008 03:52)
  2. bir türk için böyle bir kısıtlama yapılmamalıdır çünkü her alanda rahatça kullanabilmektedir.
    masaj aleti , fener , vibratör vb......
    #3880345 (bozukparatamircisi, 28.08.2008 00:11)
  3. en kötüsü de, pkk'lı piçlerin bomba da kullanması.
    #3880367 (aklima gelmiyor, 28.08.2008 00:15)
  4. nokia n gage - atari
    #3880430 (Halitkin, 28.08.2008 00:28)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cep telefonunun kullanim alanlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cep telefonunun kullanim alanlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cep telefonunun kullanim alanlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cep telefonunun kullanim alanlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.