cep telefonu ne lan 

kapat
  1. **
    tarih: cep telefonunun ilk çıktığı yıllardır. çok fazla yaygın değildir. iki veya üç şahıs arasında geçen diyaloglarda duyulması muhtemel laftır.

- abi birileri cep telefonu diye bir şey bulmuş. süper alet valla.
    + evet abi kablo mablo yok, uzaktaki birini arayabilme özelliği var.
    - ilerde bunun görüntü resmedenleri de çıkar haa. hahahaha.*
    + abi valla ismi de güzel, cep telefonu. hep cepte taşırız. kadınların eline geçerse tehlike.
    - hehehehe. öyle valla. rahat bırakmazlar.
    * şahsı yeni gelmiştir. konuşulanlara sondan kulak misafiri olmuştur.
    * cep telefonu ne lan?
    - abi bilmiyo musun süper alet.
    + yeni buldular uzaktaki birini arayabiliyosun. hep cebinde taşıyosun.
    * nası bişey lan o.

ve * kişisi maalesef anlayamadığı için - ve +'nın gazabına uğrar. uzaklaşır gider sonra.
    #3399288 (prisoner, 15.05.2008 09:04)
  2. national geographic kanalının think again serisine göre dünyanın 3 te 1 i hala telefonla hiç konuşmamış. Bu bilginin doğruluğunu kabul edersek cep telefonu ne lan sorusunun gayet doğal bir soru cümlesi olduğunu sonucuna varırız.
    #3399323 (tutsikimiyancek, 15.05.2008 09:30)
  3. (bkz: alternatif a1018 kullanım yolları)
    #3399328 (otep shamaya, 15.05.2008 09:33)
  4. cep telefonu iyi bir alet gibi gözükmekte, ancak pekçok sıkıntıyı da beraberinde getirir bu alet efendim. mesela ne derseniz; zırt pırt her yerde çalar,sinir eder adamı. ayıca yaydığı elektro manyetik dalgalar sebebi ile zararlı olduğu da ayrı bir konudur. örneğin cep teliniz çaldığında tv ya da radyoya yakınsa bakın ne olacak. radyo ve tv yi zıplatır bu alet, yani o derece.

ama artık insanların vazgeçilmez bir aksesuarı olmuştur, bu menem alet ne yapalım. her zamanki gibi teknolojinin insana galip gelmesi halidir bu hal. çağın yeni hastalığı teknoloji ve tüketim hastalığı ve cep telefonu da onlardan sadece biridir.
    #3399333 (yuzyillardir akan cesme, 15.05.2008 09:36)

© 2008 - uludağ sözlük

cep telefonu ne lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cep telefonu ne lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cep telefonu ne lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» actigi belalti basliga paso entri girmek » arwa damon » ukteyi artilayan zihniyet » deft » eh iste ne la » bir seylere inanma ihtiyaci » alemdar » essence » ugur dundar » basligi duzelt » regret » sahibinden kelepir ulke » su an sevisiyorum ama seninle degil » conduct disorder » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatih tekke ve batuhan karadeniz » gece yarisi havadan karadan 31 hedef vurmak » surgun » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » grand theft auto iv » ben wallace » tc electronic » takdir » basincli konusma » borderline » dun uye olanlar » amnezi » hamsi » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » bos bos monitore bakmak