cep santajli seri tecavuz 

kapat

1. kız için çok üzücü bir olay: hayata çok kırık bir kalp.
    #3841903 (fotokopini cektir git, 19.08.2008 23:15)
  2. türkiye' nin bittiğinin göstergesidir.

bekaret bekaret diye kafasına kakılan yurdun kızının artık 14 yaşında ters ilişkiye başladığı, ailesine söylenmesinden korktuğu için defalarca tecavüze uğraması durumudur.

yazıktır, günahtır bu kızlara. kız 14 yaşında. peki tecavüz eden insan bozması şerefsizler? 14 yaşında bi kızla nasıl yatılır aklım almıyor.

ne desem yetmiyor kelimeler bu adiliği anlatmaya.
    #3841910 (ceyda baksbaniogullari, 19.08.2008 23:16)
  3. (bkz: tecavuzculerin cinsel organlarinin kesilmesi)
    #3841940 (serbest radikal, 19.08.2008 23:22)
  4. ceza kanunumuzun hafifliğinin eseridir. adalet sisteminin bozukluğunun eseridir. böylesini bir kaç yıl içeride tutupta ondan sonra tekrar bir afla, şu indirimi, bu indirimi ile dışarı salmak adalet değildir. bu noktada kesinlikle tavizsiz olmalı hukuk sistemi, en ağır cezaları vermeli. devlet affı falanda işlememeli. adam develete karşı suç işlemiyor ki, devletin ne haddine affetmek? allah bile kul hakkına helallik alın gelin diyor, şehit olsan bile affetmem diyor. babası iki sene sonra bu şerefsizi dışarıda görürse ne yapacak? nasıl avunacak? cezaların caydırıcılığı olmalı ki önlenebilsin. daha evvelde dedim, hırsızın eli kesilsin, benim hırsızlık yapmaya niyetim yoksa banane?
    #3841943 (nerde kalmistik, 19.08.2008 23:22)
  5. elbette ne söylense boş ama, onursuz, alçak teklif geldiğinde kız, anne ya da babayla konuşsaydı, böyle talihsiz bir olay yaşanmazdı belki de. konuşmak, öncelikle ailede konuşmak gerek. çocuk bu tür şeyleri anneye ya da babaya söylemeyecek de kime söyleyecek? arkadaş da bazen yetersiz kalabilir.
    #3841955 (fotokopini cektir git, 19.08.2008 23:25)
  6. öncelikle ceza kanunu'nun hafifliği ile ilgisi yoktur, adam öldürmeden sonra en ağır cezanın öngörüldüğü suçtur cinsel istismar. öte yandan bu tip olaylar hep tecavüz diye gelir ancak ardından rızaya dayalı ilişki ortaya çıkar; genelde mağdure yalan söylemektedir. bu nedenle kesin bir şey söylememekle beraber ben olayda kızın rızası olma ihtimalinin sanılandan çok daha fazla olduğu kanaatindeyim*. ancak kızın yaşı 14 olduğundan rızası geçersiz sayılacağı için eylem yine de cinsel istismar suçuna vücut verecektir.
    #3841956 (grand ekinoks, 19.08.2008 23:26)
  7. nasıl bir sapıklıktır anlaşılamayan tanımsız vaka. bu bir insana fazla.
    #3841976 (ParaNtez, 19.08.2008 23:30)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cep santajli seri tecavuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cep santajli seri tecavuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cep santajli seri tecavuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cep santajli seri tecavuz. Copyrights of the articles are belong to their authors.