centilmen fenerbahce taraftari 

/ 2
kapat
  1. (bkz: başlıkta ironi yapmak)
    ne yazık ki fenerli olmama rağmen acıdığım taraftar tipi
    ama şu var kimse sütten çıkmış ak kaşık değil
    her stadda küfürün alası var ama tabi bu bahane değil
    #182733 (pandora, 19.04.2006 22:03 ~ 22:10)
  2. maçlarda çekirdek çıtlatarak maç izleyen taraftar tipidir.
    fenerbahçeli olmama rağmen hiç sevmem bu tipleri. ulan bi bağırsana. yapsana bişeyler takımın için ne bakıyosun öyle film izler gibi.
    #182764 (janjan, 19.04.2006 22:12)
  3. antu da yazan bir taraftarın ağzından centilmen misafirlere :

Burda yazılanlara tu-kaka diyenler ; başka forumlarda atıp tutanlar.. klavye başından sallamadan ; cumartesi Kadıköy e gelin..

her türlü eleştiriye açığız !!

bekleriz !!

ama;

centilmen taraftar geçen hafta "katledildi"..

karşılama komitesi bundan böyle daha değişik üyelere sahip !!

dikkatinize..
    #187588 (pandora, 21.04.2006 16:04)
  4. galatasaray maçında stadta görmek istemediğimiz taraftar tipidir. *
    #187598 (janjan, 21.04.2006 16:06)
  5. son galatasaray maçında ali sami yen de depoladıkları suyu yarınki maçta nereye boşaltacaklarını merak ettiğim taraftar grubudur.ayrıca maçta muhtemelen boğulma teklikesi atlatacak olan galatasaraylı topçu kardeşlerini boğulmaya ramak kala kurtararak centilmenliklerini tüm dünyaya gösterecekleri kesindir.
    #187626 (kemalettin şentürk, 21.04.2006 16:14 ~ 16:15)
  6. (bkz: bayanlar ve baylar diye başlayan tezahurat)
    #187632 (Tucimania, 21.04.2006 16:15)
  7. (bkz: fenerbahce taraftarindan dev organizasyon)
    #219828 (july4th, 07.05.2006 22:32)
  8. sadece fenere has olmayan her kazanan takımın taraftarının yapacağı durumdur. Rüştü'yüdemi GS taraftarları dövdü sorusunu Aziz Yıldırım'a sorma gereği hissettirir.
    #219849 (capanoglu, 07.05.2006 22:43)
  9. centilmenliğin tanımı değişmiş de bizim mi haberimiz olmamış dediğim başlık.
    (bkz: fanatik fenerbahce taraftarı)
    (bkz: sarsak fenerbahce taraftari)
    #219870 (ogasi, 07.05.2006 22:54 ~ 12.05.2006 22:23)
  10. (bkz: bi siktirgit dedirten LafLar)
    #219875 (voLcan, 07.05.2006 22:56)
  11. bir gs taraftari olarak ne fenerbahce taraftari,ne bjk,ne de gs taraftari centilmendir.kimse kendini kandirmasin.hepsi ayni bok.
    #219877 (Hexagram, 07.05.2006 22:57 ~ 23:19)
  12. tabi içlerinde böyle örnekler vardır, fenerli babam gibi. altı yaşındayken, bana özgür irademle g.saraylı olabilme şansını tanımıştır. oysa, ben onun ne arkadaşlarını biliyorum cimbomlu oğluna ekmek yedirmeyecek...
    #219890 (gnc, 07.05.2006 23:02)
  13. Şampiyonluk yaklaştı, inşallah herhangi bir kaza olmazsa 17. şampiyonluğu hafta sonu kazanacağız. Bu şampiyonluk özel bir şampiyonluk olacak hem üst üste 3.üncü şampiyonluk hemde Anneler gününe denk gelecek.

Lafa gelince annelerden, sevgiden çiçeklerden, güzelliklerden bahsetmek kolay bir iş ama iş pratiğe geldiğinde bütün söylenen güzel şeyler unutuluyor yerini sahtekarlıklara, kızgınlıklara ve küfürlere bırakıyor. Ülkemizde durum öyle bir hal aldı ki her sportif müsabaka savaş alanına dönüştü, herkes birbirini alt etmek için yırtınıp duruyor. Rekabet olmayacak mı? Elbette olacak ama daha iyiyi yakalamak için olacak. Bilmiyorum Rugby maçlarını izleyenleriniz var mı? ingilterede Rugby sevilen bir spor ve bildiğiniz gibi fiziksel mücadeleye, güreş gibi karşıdakini elle-kolla durdurmaya dayanıyor. Ama bu mücadele içindeki gerekli fiziksel sertliklere rağmen maç bittiğinde rugby oyuncuları birbirlerinin ellerini sıkıyor ve yenen ya da yenilen takım bir sıra halinde dizilip diğer takımı alkışlıyor. Ve bu yapılanlar gösteriş için değil gerçektende oyuncuların birbirlerine olan saygılarından ve bu saygıyı göstermek istemelerinden kaynaklanıyor.

Karşılıklı sevgi, sayı dediğim gibi sözle değil eylemle yakalanacak bir durum. Biz Fenerbahçe taraftarları olarak eğer küfürsüz, saygılı, karşılıklı hoş rekabete dayanan bir mücadelenin olmasını istiyorsak bunu önce bizim başlatmamız gerekecektir. Bu anlamda Takımın yöneticilerinin ve taraftarlarının girmiş olduğu çaba sevindirici ama adım atılması gereken daha birçok nokta var. Örneğin yöneticilerimiz küfürsüz bir mücadele istiyorlarsa bunu agresif tavırlar içerisine girmeden yapmaları, rahat olup karşıdakilerin her türlü geriye çekme girişimlerine karşı sidik yarışına girmeden mücadeleye devam ettirmeleri gerekecektir. Bu süreç içerisinde de aman rakiplerimiz verdikleri demeçlerle bizi alt ediyorlar korkusuna kapılmadan sebatla bilinen yolda devam edilirse verim eninde sonunda sağlanacak, genel anlamda ülkenin insanlarında saygılı spor anlayışının gelişmesinede hizmet edecektir.

Annelerimiz dolaysıyla kadınlar bizler için kutsal. Özelikle bizim annelerimizin bizleri yetiştirirken verdikleri çaba, emek, yaşamlarını bizler için feda edecek durumda olmaları çok değerli.Şimdi bu kadar sevgiyi hak eden annelerimiz tabii ki bizlerin stadlara girip küfürler yağdırmamızı istemeyecektir, hele hele koltukları söküp birbirimizin kafasında kırmamızı üzüntü ve korku ile seyredecektir. Bu yüzden bunu engellemek istiyorsak güzel bir atmosferde yaşamımıza devam etmek istiyorsak elele verip bunu yaratabiliriz. Neden annelerimizi maçlara götürmüyoruz ve neden örneğin yöneticilerimiz eşlerini maçlara getirmiyorlar? Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerimizin hiç bir zaman eşlerini yanlarında görmedik. Küfürü engellemek istiyorsak bence yöneticilerimizde dahil, taraftarlarımız annelerini, eşlerini maçlara götürmeye çalışmalı o sevgi, heyecan ortamını birlikte yaşamaya çalışmalı.

Biliyorum okuyanların kafasını şişirdim ama iyi şeylere ulaşmak için birazda kafanın şişmesi gerekiyor.

17. Şampiyonluğu tüm annelere ve kadınlara armağan edelim!
    #229817 (devrim, 10.05.2006 23:28 ~ 11.05.2006 18:54)
  14. (bkz: yıldız tozu_solitude)
    #232713 (DaRkWhispeR, 11.05.2006 20:47 ~ 21:27)
  15. otobüste hangi takımı tuttuğuna bakmaksızın yaşlı teyzelere amcalara yer veren, kavga eden bir gsli ve bjkliyi görünce objektif davranıp hiçbirinin tarafında olmayıp yoluna devam eden, askerde fanatik galatasaraylı olmasına rağmen komutanının verdiği emirleri harfiyen uygulayan, rakiplerinin de kendileri gibi avrupa başarılı olduğunda gözleri dolan güzel insanlardan oluşan taraftarlardır.
    #232776 (july4th, 11.05.2006 21:20)
  16. Hatırlayacaksınız,,,

Pazar günü çimlere basarken giydiğiniz formanın rengini göreceksiniz ve hatırlayacaksınız...

zeki riza sporel'i...

lefter'i...

can'ı...

Hissedeceksiniz,,,

O çimlerin üstünde 100. Yılına yürüyen takımın bir ferdi olduğunuzu hissedeceksiniz...

Kramponlarınız, konçlarınız ve Sarı-Lacivert formanızı,,,

Taşımanın onurunu...

Arkanızda, yanınızda, sizinle beraber sahaya yürüyen, bizleri,,,

Dönün ve bakın,,,

Göreceksiniz...

Şaşırmayın,,,

Bizler sizinle beraber yürüdük o tribünlerde,,,

Ama bu kez sizinle beraber sahadayız,,,

Dönün bir kez daha bakın,,,

işte Ali, Mehmet, Engin, Kemal, Adnan, Gülsün, Hidayet, Mustafa ve daha niceleri...

Şaşırmayın,,,

Biz bugünde, yarında yanınızdayız...

Pazar günü tek farkla,,,

Bizde sahadayız...

Şaşırmayın...

Biz kupanın ışıltısı için değil,,,

Mehmetçik ingiliz bayrağına direndiği için,,,

Atam'ın Cumhuriyeti için,,,

Türkiye'min makus talihi için,,,

Oradayız,,,

Çimlerin üstündeyiz,,,

Dönün, bakın

Ama

Asla şaşırmayın...

Rüştü,,,

Tuncay,,,

Servet,,,

Aurelio,,,

Alex,,,

Anelka,,,

Saymayacağım daha,,,

Ne bir eksik ne bir fazla...

Siz tam takım sahada

Ama

Bizde yek vücut, tastamam, hepberaber yanınızdayız...

Dönün bakın diyorum size dönün bakın,,,

Evet;

Bugün hissettiğiniz,

Pazar günü göreceğiniz gibi...

SiZLER iÇiN,

BAŞARINIZ iÇiN,

HAKETTiĞiMiZ iÇiN,

BiRiCiK AŞKIMIZ iÇiN,,,

BU KEZ SAHADAYIZ...

diyen yildiz tozu nun içinde bulunduğu kitledir kendisi
    #237268 (devrim, 12.05.2006 22:18 ~ 22:20)
  17. besiktas'a it deyip*, galatasaray'a pankartla açıkça küfür ederek centilmenlikte sınır tanımayan kitle...

ilintili diğer başlık için...
    (bkz: sarsak fenerbahçe taraftarı)
    #237293 (ferrole, 12.05.2006 22:23)
  18. lay lay fenerbahce olamassın sampiyon tezahuratına ses çıkarmayan taraftar
    #237319 (felisleoparcasi, 12.05.2006 22:28)
  19. 14 mayis 2006 gecesi kendilerini göstermiş taraftardır. ilk kez küfür, hakaret harici bişey yaptılar. oturup ağladılar..
    #246162 (arjen robben, 15.05.2006 11:04 ~ 11:06)
  20. Bir filmin başında diyordu;fenerbahceli olmayan anlayamaz bunu
    çevreme bakıyorumda kimse anlamıyor gerçekten beni Ben fenerbahçeliyim her şeyden önce hayatımdaki en vazgeçilmez sevgi fenerbahçe aşkım...
    Dün yenildik,çok üzüldüm saatlerce ağladım bir faydası olmadı ama Aklıma hep güzel şeyler getirmeye çalıştım gene başaramadım Ne 0-3 ten 4-3 olan maçı hatırlamak ne de 11 puan geriden gelip şampiyon olmamız rahatlatabildi beni neden mi ben fenerbahçeliyim geçmiştekli başarılara takılıp kalmam daima yenilerini isterim.Dün gece yıldızlara baktım hani her yildizin bir efsane anlattigi yildizlaraonlar bile acımı dindiremedi çünkü biliyorum kilefterde acı çekiyordu aykut abimde
    okula gitmek istemedim anneme söyledim o bile anlamadı ama çektiğim acıyı Demek ki o bile giremedi fenerbahçemle aramıza dedim gülümsedim şimdi biliyorum ki kimse giremeyecek aramıza ne şimdi ne de bundan sonra...
    benim ailemde ki herkes galatasaraylıdır neden fenerbahçelisin diye hep sordular bana nasıl anlatayım ki ben onlara içimdeki aşkı?fenerbahçe tanıdığım bildiğim her şeyden farklı çünkü başka hiç bir takım 11 puan geriden gelip şampiyon olmaz başka hiç bir takım 0-3 ten 4-3 yapacak bi seyirceye inanmaz başka hiçbir takım avrupa da 0 çeken takımının arkasında dimdik durmaz ben bu yüzden fenerliyim işte ...hayatımda varlığından gurur duyduğum o varlığın yerine neyi koymaya çalışsam daima boş kaldığı ve kalacağı tek şey içimdeki fenerbahçe sevgisi...
    Dün bi şampiyonluk kaybettik hala aklıma gelince elim ayağım titriyo tüylerim diken diken oluyo çok sordum ben dün akşam kendime nasıl yaşarımm ben böyle bi acıyla diye
    Sonra acıyı da yaşamaya karar verdim dalga geçenlere inat başım dimdik neden mi ben fenerbahçeliyim boyun eğmem olacaksa senden menfaatim bir bayrak olsun oda tabutumda dursun derim ben ben fenerbahçeliyim çünkü...
    ben o deli dedikleri fenerbahçelilerdenim üstelik.tuncay ı kendi kardeşinden çok seven delilerdenim.Maç kaybettiğinde dünyası başına yıkılan ''sen kızsın ne anlarsın'' diyenlere inat futbol maçından başka hiç bir şey izlemeyen fenerlilerdenim ben .
    Sabah galatasaraylıların sataşmalarına karşı dimdik ayakta duran bir fenerliyim ben Takımım şampiyon olamasa da,ön elemeyi geçemese de yine takımımın arkasında duracağım
    çünkü ben fenerbahçeliyim,kaçmam
    kalbim ondan hic vazgecmeyecek
    icimdeki aski hic bitmeyecek

şimdi içimde yepyeni bir başlangıç için ümit var gelecek yıl bütün kıskananlara inat paramızın derdine girenlere inat yine şampiyon olacağız

çünkü içimizde gerçek fenerbahçe aşkı var ...

edit:anlayamadığın için kötülersin ancak...
    #247933 (devrim, 15.05.2006 19:09 ~ 22:52)
  21. bir kişiyi bıçaklayıp öldürdükten sonra inanmadığım laf ı güzaf. ayrıcana şampiyonluğun da bu hareketten sonra bizden gitmesi olumlu olmuştur.
    #247938 (karga, 15.05.2006 19:10)
  22. (bkz: cehalet geçicidir ama eşeklik bakidir)
    #247946 (AkreP, 15.05.2006 19:13)
  23. yine centilmenliklerini gösterdiler.fenerbahçe takımı denizli den döndükten sonra havaalnında futbolcuları tek tek yuhladılar.eskiden döverlerdi şimdi sadece yuhluyorlar.
    #247957 (worldlike, 15.05.2006 19:16)
  24. Koskoca bir sezonun rakamlarla ifadesi;

Oynanmış 34 maç.
    Kazanılan 25 maç.
    Berabere kalınan 6 maç.
    Kaybedilen 3 maç.
    Atılan 90 gol.
    Yenilen 34 gol.
    Elde edilen +56 averaj.
    Toplanan 81 puan.

Yukarıda yazılanların rakamsal değerlerin herbiri teker teker kazanılırken bizlere nasıl da hayat veriyordu.
    Koskoca bir sezonda hepsinin semeresini almamıza ramak kalmıştı ama olmadı.
    Appiah herzaman yaptığını yine yapıyordu ki, bu sefer olmadı.
    6s'ye kupa maçında attığı golün benzerini Denizli filesine gönderiyor gibi oldu ama bu sefer kısmette yoktu.

işte pamuk ipliğine bağlı olmak bu olsa gerek.

Halen daha o pamuk ipliğinin koptuğu anı yaşıyorum ve benim FENERBAHÇE'Me bağlılığım pamuk ipliği gibi değil, hiç öyle olmadı ve olmayacak.
    Benim bağlılığım öyle dış mihrakların uğraşmasıyla kopmaz, koparılmaya uğraştıkça daha da sağlamlaşır.

Ben kim miyim?

işte ben taraftarım.

Başka benlerin de FENERBAHÇE'SiNE sahip çıkacağından, üzüntülerinin FENERBAHÇE'SiNE daha şiddetli şekilde destek olarak geri döneceğinden hiç ama hiç şüphem yok.
    (kaynak antu)
    #252997 (devrim, 17.05.2006 09:07)
  25. hani nerde ben göremiyorum ya sen dediğimiz taraftarlar
    #253051 (enterezan, 17.05.2006 09:54)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

centilmen fenerbahce taraftari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. centilmen fenerbahce taraftari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu centilmen fenerbahce taraftari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 43 tane online yazar gormek » yeyismek » istifa konusmasi » hala yarmaya devam eden forward mailler » sozlukteki tek erkek yazar olmak » sevval orucu » sinan guler » gereksiz kiyaslamalar » 11 mayis 2005 » surdin » sohodo » mevlana » m m m » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » i can football » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurdish rebels » aknefug » ug » cagatay » cep telefonlarimizi sessize alalim » tutmus iddaa kuponu » sarhosken entry girmek » second life » abdurrahman dilipak » her zaman daha iyi » alkolle kadin arasindaki benzesme » mute » gokhan gonul » birinci nesil » daouda jabi