cennetten kovuyorum 

kapat
  1. (bkz: sen söyle abi biz şimdi nereye gidelim)
    #3709456 (mermer yedigim gunler oldu, 23.07.2008 20:48)
  2. (bkz: kafası güzel ilişmeyin)
    #3709483 (ironny, 23.07.2008 20:51)

© 2008 - uludağ sözlük

cennetten kovuyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cennetten kovuyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cennetten kovuyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asteng » yarin cok gec olacak » alisilmadik seyler » ayak fetisizmi » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » araf » bulbul hoca » dusunce yayimlanmasi » pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » vinterland » kemal unakitan » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » gece iskencesi » huzur » yanma odasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendine gomulmek » fatih tekke ve batuhan karadeniz » andrejoni » 80 lerde cocuk olmak » tanri » hicbise » sevgilinin hasta olmasi » fettos » gokhan gonul dostlari » impossible brutality » manowar » eglenceye eslik edememek » randy rhoads » kopya cekip helallik isteyen kiz » andromimetophilia