cennete nasil agac dikilecegi sorunsali 

kapat
  1. abdullah bin mes'ud (r.a.)'dan peygamber efendimiz (s.a.v.) buyurdu ki ; mirac gecesinde hz. ibrahim'i (a.s.) gördüm. bana şöyle dedi :
    "ya muhammed! ümmetine benden selam söyle ve onmlara bildir ki ; cennete fidan dikmeyi çoğaltsınlar! çünkü cennetin toprağı güzel, suyu tatlı, arzı geniş ve düzlüktür! " dedi. peygamber efendimiz (s.a.v.) " cennete dikilecek fidan nedir? " diye sordu.
    hz. ibrahim aleyhisselam ;
    " cennete dikilicek fidan ; " sübhanallahi ve'lhamdü lillahi ve la ilahe illahu vallahu ekber, vela havle ve la kuvvete illa billah'tır! " dedi. * *
    #1582507 (cadi findigi, 28.04.2007 19:42)
  2. tahumlarının dunyadan atılacagı unutulmadıgı surece sorunsal olmaktan cıkan mevzu.
    #1582827 (MeLaNKoLiK, 28.04.2007 20:45)

© 2008 - uludağ sözlük

cennete nasil agac dikilecegi sorunsali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cennete nasil agac dikilecegi sorunsali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cennete nasil agac dikilecegi sorunsali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» farkina varamamak » saban disli » thakaho » 2008 kuresel ekonomi krizi » serdar bali » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » understanding » polo tisortle namaz kilmak » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » play beautifully » discide aglamak » erzurum » reverie harlequin forest » fotokopi cektirmek » masaustu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben bu yaziyi sana yazdim » lindsay lohan » sozlukte kufur edememek » ibrahim tatlises » saipsiz » ask borusu » medeniyetler ittifaki » nikita dagina tirmanin » eksi sozluk » sufjan stevens » interneti sahibine zindan eden modem » fanatizmin hastalik haline gelmesi » alp arslan » yalnizim » gunce