cennete giren bakire kizlarla sefa surer 

1. cumhuriyet üniversitelerinde profesör olmuş birisinin kitabından alıntı cümle. kitabın adı sufi gozuyle kadin, bugün hürriyet gazetesinin haberiyle meşhur olan kitap.

kadını çok güzel anlatmış kitap...

cinsel bir obje, cinsellikten başka birşeye yaramaz, erkekleri eğlendirmek için yaratılmıştır.

o yüzden kapatıyor bunlar kadınları, o yüzden türban bir haktır deyip, zorluyorlar kadınları... akılları başka şeye çalışmadıı için yani, kadın görünce kendilerine hakim olamadıklarından...

bir de cümle var ki kitap ta, o ne cümle allahım... "Hak erenler ve Allah dostları" nın cinsel güç açısından "tam ve mükemmel erkekler" olması... şimdi bunu duyan salak insanlar da ulan ben niye bir gecede 2-3 te kalıyorum diye dine sarılır belki, hatta kızlar da böyle erkekler aramaya başlar...

zira kitapta bir gecede 1000 kere cinsel ilişki mümkün görülmüş, hatta 1000 kadın bir gecede hamile bırakılmış. 80 yaşında bir adam 14 lük kızla tam 60 kere cinsel ilişki yaşamış, hatta kıza acımasaymış 100 yaparmış...

hak eren ve allah dostu birisi görürseniz kaçın bence, o güçle inanın erkek de olsanız arkanıza teneke de bağlasnız kar etmeyebilir.
    (hayirli1i, 08.05.2008 12:02)
  2. kafir sözüdür.
    (karin, 08.05.2008 12:05)
  3. (bkz: tüm kozmik ahiretsel düzeni seksten ibaret sanmak)
    (bkz: kozmik ahiretsel ne lan)
    (God Hates Us All, 08.05.2008 12:20)
  4. "eğer cennete bakire bir şekilde gidebilirseniz kızlarla sefa sürersiniz" olarak da algılanabilecek garip cümle.
    (zepoha heampe, 08.05.2008 12:48)
  5. (bkz: hüseyin üzmezgiller)
    (arude50, 08.05.2008 12:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » white horse » fare » ideoloji » ella » fenerbahce yenilince biz de yenilmis sayildik » unlulerden duymak istenilen sozler » aysem » alameda » yengec dansi » genc fenerbahceliler » nicolas cage » tavushavasi » cool » sahmeran baltacioglu » 2008 turkiye gp » fizigin ilgincligi » 30 gun caylaksiniz » yaran anne sorulari » uyusturucu bagimlisi bir insana asik olmak » peder agzima sicti lan » gelecege dair umudum yok diyen gencler » sunnet olacak yazarlara tavsiyeler » fox tv » sarah brightman » yildirim demiroren » shabani nonda » masters of horror » mahmut a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa