cennet insan haklari mahkemesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insan haklari avrupa mahkemesi
  2. avrupa insan haklari mahkemesi
  3. afrika insan haklari mahkemesi
  4. avrupa zombi haklari mahkemesi
  5. insan haklari
  6. insan haklari savunucusu
  7. insan haklari haftasi
  8. insan haklari heykeli
  9. filistin de insan haklari
  10. demokrasi ve insan haklari

© 2008 - uludağ sözlük

cennet insan haklari mahkemesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cennet insan haklari mahkemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cennet insan haklari mahkemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halayi biz cekeriz mala damat vurur » revolter00 » engin ceber » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » bu maceranin sonu uzayda biter » gaasaray » anlamli sarki sozleri » karin » upside down house » bob woodward » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » fellowship » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » erzurum » dmm firat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metallica » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » nezaket » yaz demedim » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » facebook u olmayan uuserlar » raptiye rap rap » yaran ntvspor yorumlari » almanyaca » annenin sosyalizmi cokerttigi an » aziz yildirim » ulusalcilar bu ulkeye ne katmistir » oldum de uyandim » gullibly » mehmene banu