cennet ilahileri 

kapat
  1. beklerken sabir tasina döndüğümüz, 2006 baharında nihayet kavuştuğumuz ilhan irem albümü.
    #252279 (koko, 16.05.2006 23:21)
  2. iLhan irem'in yeni aLbümü...yeni şarkıLar...üstadım eLLerine sağLık...her zamanki gibi...
    #252292 (Tucimania, 16.05.2006 23:24 ~ 24.08.2007 16:23)
  3. "ilham irem ilahi mi okuyacakmış" diye herkesin birbirine sorduğu, merakla beklenen flaş albüm.
    #252302 (july4th, 16.05.2006 23:27)
  4. aLbümdeki şarkıLar ;
    1-Aşk kapıları
    2-Hu
    3-Müjde
    4-Yılan ısırığı
    5-Tören
    6-Dem
    7-Mahşerin dört atlısı
    8-Bile bile...Bilmezcesine
    9-Sis
    a-şatlup
    b-sis
    c-sekiz bulut dağının prensesi

aLbümde çaLışanLar;

Klavye:garo mafyan
    Gitar:gur akad
    Bas Gitar:ismail soyberk
    Ney:volkan yilmaz
    KLarnet:husnu senlendirici
    YayLı Tambur ve Keman:ergin kizilay
    Kemençe:hasan esen
    Bendir ve PerküsyonLar:memhmet akatay

aLbümdeki sözLer Hansu irem ve ilhan irem'e ait..."bile bile" şarkısının müziğini melih kibar diğer şarkıLarın müziğini ise ilhan irem yapmıştır...

* * * *
    #269497 (Tucimania, 22.05.2006 14:37)
  5. 35 yaş üstü kitlenin ve kendisini yeni keşfeden genç kitlenin merakla beklediği albümdür,herkesin orijinal cd veya kaset alması halinde cennete açılan yol genişleyecek kulaklarımızın pası silinmeye devam edilecektir.
    #300226 (karanlikta, 01.06.2006 12:11)
  6. (bkz: Bile bile bilmezcesine) ve (bkz: Yılan ısırığı) sarkıları harika olan mistik, romantik, (bkz: ilhan irem) albümü... Mutlaka alın... Reklamı yapılmıyor ama iyi satıyor bunu da bilin...
    #537628 (Victor, 14.08.2006 10:47)
  7. çok çok farklı,otantik,uçuk,huzur verici bir albüm.ilhan irem oluşumunu tamamlıyor.bundan önceki albümünde yavaş yavaş başlattığı tasavvuf akımını bu albümde iyice görebiliyoruz.metafizik olayında artık aşmış bitirmiş bir üstad var karşımızda. biz onu bu gizemli haliyle de seviyoruz.sen çok yaşa emi ilhan irem.
    #605879 (skydancer, 04.09.2006 12:30)
  8. - teyze
    + kelmajeste

- evladım ilahi kasetleri var mı?
    + var teyzecim az bekleticem seni
    - tamam evladım
    + teyzecim bunlar var
    - tamam evladım alayım hepsini( 8 adet ti)
    + ver teyzecim poşete koyayım
    - aaaa evladım bunu niye göstermedin
    + teyzecim o nun adı sadece öyle içinde ilahi yok
    - olsun olsun ilahi ilahidir
    + onlar şarkı ama teyze
    - sen bunu da koy poşete
    + sen bilirsin teyze *
    #972234 (kelmajeste, 09.12.2006 15:08)
  9. (bkz: ilhan irem ve cennet ilahileri)
    #972242 (dr rocco amca, 09.12.2006 15:10)

© 2008 - uludağ sözlük

cennet ilahileri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cennet ilahileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cennet ilahileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» morgan grimes » konfeti » negotiate » asik olunan kizin psikopat abisi » anch » cukuyle tuz yalatmak » yol hikayeleri » black sabbath » gokcek ve akbulut ekranin yeni tulin ve caneridir » uykusuzluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci