cenk gokce adas 

kapat
  1. istanbul üniversitesi iktisat fakültesi ingilizce iktisat bölümü öğretim üyesi. yardımcı doçent. itü endüstri mühendisliği mezunu; boğaziçinde yüksek lisans yapmış. mathematical analysis, mathematical optimization, mathematical economics, mathematical dynamic economics ve industrial organization derslerine girer. ders anlatma özürlüdür. derste 5 tane soru çözerse, 4 tanesini sınavda sorar, yine de sınıfın yarısından çoğu kalır.
    #1385278 (phial, 07.03.2007 17:49)
  2. kanımca hayatı boyunca toplam 15 soru kapasitesi olan ve bunları degistirip degistirip soran hocamız, yalnız idareli kullanır soruları israf etmez, final ve bütünleme icin tek sınav kagıdı hazırlar, bütünlemede finalin üstünü cizer büt yazar ha ama biz gene kalırız o ayrı.
    #1385299 (kor bicak, 07.03.2007 17:53)
  3. derste cozdugu sorularin cogunu yanlis cozen, sinavda soruyu derste cozulmus sekliyle cevaplayinca birakan, hocaligi elindeki kagitlardan ibaret ogretim uyesi. istanbul universitesi ingilizce iktisat'tan yolu bir sekilde gecmis olanlarin cok iyi tanidigi kisi.
    #4481830 (reconquista, 07.01.2009 00:42 ~ 00:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cenk gokce adas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cenk gokce adas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cenk gokce adas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cenk gokce adas. Copyrights of the articles are belong to their authors.