cenk bey 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cenk
  2. cenk gonen
  3. cenk uygur
  4. cenk pekcanatti
  5. cenk renda
  6. cenk han alkaya
  7. cenk etmek
  8. cenk guray
  9. cenk yuksel
  10. cenk ve erdem

© 2008 - uludağ sözlük

cenk bey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cenk bey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cenk bey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir kadini kendine asik etmenin yollari » cahillikler kitabi » bilgi ve belge yonetimi » uludag sozluk moderasyonu » sivrisinege ucan tekme atmak » ah bir atas ver » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » full metal jacket » susannah york » vicdan » yaratiliscilik » blitzkrieg » gse » asil tendonu kopsa stad inlermis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saray helvasi » olsa verirdim » dunyanin en mutevazi adami » taramali yaz 3990 a gonder » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » amo felicitas » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » corlu » ask guldurur » ntv spor » haber sicmak » ah muhsin unlu » sacriter » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » atlas deneyi