cengiz yalcin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ali cengiz
  2. cengiz han
  3. cengiz
  4. cengiz s
  5. cengiz can
  6. cengiz han ve mirascilari
  7. cengiz bektas
  8. cengiz acar
  9. cengiz yasasi
  10. cengiz ucyurek

© 2008 - uludağ sözlük

cengiz yalcin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cengiz yalcin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cengiz yalcin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaygisizlar » 22 inci yuzyil » evli bir erkekle yatmak » yol tv » jack bauer vs polat alemdar » uyumadan once the bards song dinlemek » senaryo kabizi senarist » stephen appiah » domaltip bafilemek » mulkiye » ah muhsin unlu » iste kuku kuku geldim » seus » teknosa turkiye kupasi » eren keskin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bas peri kulina » sausozluk » evrim teorisi » necaxa » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » black ice » be with you » olmeden once izlenecek filmler » dengir mir mehmet firat » mesut bakkal » bolubeyi » yattigi kizin babasina kizinizla yattim demek » re re re ra ra ra galatasaray » amigurumi » pomak