cengel bulmaca 

kapat
  1. bir gazla baslayip yarisinda sikildigim bulmaca cesidi. bir de sifre koyarlar, onu cozmeye adardim kendimi sanki mutlulugun sirrini verecek, annemizi uzmeyelim diye osuruktan bir sey cikardi hep.
    #125992 (laz pacino, 22.03.2006 22:59)
  2. diğer bulmaca çeşidine göre * çözümü kolay olan bulmaca. yok bu sorunun cevabı nerdeydi, yok yukardan aşağı soldan sağa derdi olmayan bulmaca çeşidi.
    #126066 (maksat muhabbet, 22.03.2006 23:23)

© 2008 - uludağ sözlük

cengel bulmaca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cengel bulmaca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cengel bulmaca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arjen robben icin alternatif meslekler » hande ataizi nin isirir gibi konusmasi » dwayde » canli bomba » regret » anket sozlugun velinimetidir » kopya cekip helallik isteyen kiz » robert enke » pirskirin » koylerin eski isimleri » abreaksiyon » golge haramileri » pride and prejudice » eski sevgilinin cisini tutamamasi » amsterdam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran msn iletileri » cadii » d bk » samata » maddi hasar » arka sokak » mark jackson » cherry » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » basincli konusma » sevim basbug » dumanlimusti » ogrenci evi » stephon marbury » depr